Přejít k hlavnímu obsahu

SEE DeViL v akci

17. 8. 2012 | 10:21 StarCraft 2
Vítěz tuzemské kvalifikace na Samsung European Encounter, Ondřej "DeViL" Balušek z klubu eSuba.INTEL, se pomalu může připravovat na urputný boj v tomto turnaji, který hostí obří německý veletrh GamesCom. Ondra dostal do své skupiny poměrně silné soupeře a bezpochyby zažije krušné chvíle. Na jeho utkání si můžete vsadit!
Výchozí obrázek

Vítěz tuzemské kvalifikace na Samsung European Encounter, Česká republika Ondřej "DeViL" Balušek z klubu eSuba.INTEL, se pomalu může připravovat na urputný boj v tomto turnaji, který hostí obří německý veletrh GamesCom. Ondra dostal do své skupiny poměrně silné soupeře a bezpochyby zažije krušné chvíle. Na jeho utkání si můžete vsadit!

Mistrovství Evropy proběhne od 17. do 19. srpna v Kolíně nad Rýnem, kde se koná již zmíněný GamesCom. Současně zde poběží Intel Extreme Masters VII se světovou StarCraftí elitou. Hodnota výher by měla dosáhnout výše 2300 euro, zhruba tedy 60 000 Kč. Pro nejlepšího je připraven notebook, hráč na druhém místě získá mobilní telefon a na třetím pak fotoaparát - vše samozřejmě značky Samsung. Přímé přenosy ze SEE můžete sledovat zde, kde je umístěn hlavní stream a také ještě jeden speciální pouze pro StarCraft II.

e1345017499862978


Do Samsung European Encounter 2012 se zapojí celkem šestnáct hráčů ze stejného počtu zemí a jako minule na SEC v Polsku, tak i tentokrát bude mít Česká republika svého zástupce, kterým se po vydřeném kvalifikačním maratónu stal Česká republika Ondřej "DeViL" Balušek. Českému Zergovi los přiřadil poměrně obtížnou skupinu, z níž by byl případný postup velkou událostí. Nejdříve se náš borec utká se zástupcem Evil Geniuses, Velká Británie DeMusLiMem, poté s méně známým Belgie Makounim a nakonec se Švédem Švédsko SortOfem. Zkrátka se dá z našeho pohledu mluvit o skupině smrti, nicméně to mohlo dopadnout mnohem hůř. Každá je totiž velmi vyrovnaná.

Skupiny

Skupina ASkóre
Norsko TargA 
Finsko elfi 
Španělsko LucifroN 
Slovinkso sLivko 
Skupina BSkóre
Francie Adelscott 
Itálie StarEagle 
Polsko Nerchio 
Bulharsko Giantt 
Skupina CSkóre
Česká republika eSuba.DeViL 
Velká Británie DeMusLiM 
Švédsko SortOf 
Belgie Makouni 
Skupina DSkóre
Rumunsko DeathAngel 
Ukrajina Bly 
Holandsko Grubby 
Německo Vítěz německé kval. 


Vsaďte si na DeViLa