Přejít k hlavnímu obsahu

Youtuber „mrsyndicate“ si zahrál Tank Superiority: Je to boj na blízko – jenže s tanky!

DICE zveřejnilo před pár dny na svém Battlefield Blogu článek, kde vyzpovídali 2 hráče a zeptali se jich na jejich dojmy z DLC Armored Kill, jenž si zahráli na Gamescomu 2012. O překlad tohoto článku se postaralo EA Czech, takže nyní nezbývá nic než jen se pustit do čtení ;)
Výchozí obrázek

DICE zveřejnilo před pár dny na svém Battlefield Blogu článek, kde vyzpovídali 2 hráče a zeptali se jich na jejich dojmy z DLC Armored Kill, jenž si zahráli na Gamescomu 2012. O překlad tohoto článku se postaralo EA Czech, takže nyní nezbývá nic než jen se pustit do čtení ;)

Tom “The Syndicate Project” a jeho herní kámoš Joel „Incredible Orb“ se dneska zastavili u našeho Battlefield 3 stánku na GamesCOMu. Tohle jsou jejich bezprostřední dojmy z první hry módu Tank Superiority v Battlefield 3: Armored Kill.

Tom a Joel, kteří nás dneska navštívili, jsou dva skvělí chlapíci a fanoušci Battlefieldu. Toma možná znáte pod přezdívkou „mrsyndicate“ z jeho stejnojmenného herního YouTube kanálu, který odebírá přes milion uživatelů. Oba nás na našem stánku zaujali svým hlasitým jásáním a precizní týmovou hrou. Jen co dokončili zápas, odchytli jsme je k rozhovoru a zeptali se jich, jak se jim líbí nás na září připravovaný rozšiřující balíček Armored Kill.

Čau chlapi. Právě jste si zahráli mód Tank Superiority. Co na něj říkáte?

Joel: Zábavné! A destruktivní.

Tom: Rychlé, nabité akcí a hlavně spousta tanků, takže se na nic nečeká a můžeš hned zpátky do boje.

Joel: Člověk by řekl, že bude mít aspoň…

Tom: … aspoň chviličku.

Joel: Člověk by čekal, že když odstřelí nepřátelský tank, tak bude mít chvilku, než se znova vzkřísí, ale ne, oni se hned vrací s jiným tankem, je to prostě z boje do boje a pak zase hned do boje.

"mrsyndicate" si na GamesCOMu 2012 užívá vyčerpávající bitvy v dopravních prostředcích.

Ano, vývojáři v DICE přesně proto nastavili dobu vzkříšení v Tank Superiority téměř na nulu.

Tom: Byla to pecka. V jednu chvíli si myslíš: „Chá, jeden tank, brnkačka,“ jenže pak se podíváš na druhou stranu a mašírují si to k tobě tanky čtyři, takže rychle otočíš a říkáš si: „Měl bych se fofrem vypařit dřív, než mě zlikvidujou!“

Jak se vám líbí nové stíhače tanků?

Tom: Jsou super, o hodně rychlejší …

Joel: Líbí se mi taky různé výškové úrovně v rámci jedné mapy [na mapě Death Valley]. Na jedné straně mapy byl takový kopeček …

Tom: … vybírejte si kopečky!

Joel: Jo, přesně tak.

Tom: Vybírejte si kopečky nebo si užijte tu mlátičku uprostřed mapy.

Uprostřed mapy je taky most.

Tom: Dá se na něj dostat?

Joel: Přísahal bych, že jsem na něm viděl snajpra.

Ano, dá se na něj dostat. Můžete na něj dojet tankem.

Joel: Tak to mi uniklo!

Tom: Je to opravdu dobrá mapa. Byl to asi jeden z nejzábavnějších zápasů, které jsem ve všech Battlefieldech kdy hrál.

"Vybírejte si kopečky nebo si užijte tu mlátičku uprostřed mapy", jak by řekl Tom. Klikněte pro zvětšení.

Na co z baličku Armored Kill se těšíte nejvíc?

Tom: Upřímně, často mě dostávají snajpři. Lidi, co to umí dobře s ručními zbraněmi. Já raději řídím, v tanku mě žádný snajpr nedostane. Tam je to na férovku – moje schopnosti řídit a mířit proti tvým, je to víc boj jeden na jednoho.

Joel: Myslím, že se to krásně vybalancuje, Close Quarters je o boji nablízko a Armored Kill bude víc o tancích a …

Tom: … je to boj na blízko, jenže s tanky!

Joel: Jo, totální blázinec. Totální blázinec s bojovou technikou. Už se nemůžu dočkat, fakt jsme si to tam užili.

Tom: Určitě jste nás slyšeli řvát a pokřikovat!

Joel: Je to fakt hektické.

Tom: Rychlá a super hra. Jinak to popsat neumím.

Na co obecně se do budoucna v Battlefieldu 3 těšíte?

Tom: Na motorky. Na ty se těším. Všichni s nimi určitě budou dělat různé vylomeniny. Někde byste tam měli dát rampu. Nějakou schovanou.

Motorky byly potvrzeny pro pátý rozšiřující balíček – End Game. Ten vychází v březnu 2013. Tomův nápad s rampou předáváme vývojářům do Stockholmu - díky, že jste se zastavili a podělili se s námi o své dojmy. Vy ostatní se těšte na další aktualizace přímo z největší herní show v Evropě - GamesCOMu.

Tom o Battlefieldu „Mám hodně rád multiplayer, hraní v týmu. Battefield 3 je hra, které můžete propadnout a jde v ní mnohem víc o celkové vítězství, než o statistiku zabití a úmrtí. Hrajte týmově.“

Joel o Battlefieldu „Začínal jsem na Battlefieldu 1942, pak na datadisku Secret Weapons of WW II. To jsem pařil hodně, samozřejmě jsem byl o hodně mladší. Z Bad Company 2 jsem pak přešel přímo k trojce. Hodně mě bavily Close Quarters. Byť Armored Kill je taky bezva, já mám raději pobíhání a střílení vojáčků, takže Close Quarters pro mě byly jako stvořené.“