Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses s nečekanou posilou...?

8. 9. 2012 | 02:17 StarCraft 2
Výchozí obrázek

Někdy nám StarCraftí scéna přinese nějaké to překvapení, nad kterým nám zůstává rozum stát. Tak si zase v klidu sedněte, protože dnes vás ze židle  asi opravdu nezvednu, jelikož následující novinka nepřekvapí asi nikoho, tedy za předpokladu, že jste nestrávili poslední rok někde na opuštěném ostrově nebo dokonce na jiné planetě. {#Francie} Ilyes "Stephano" Satouri, jestli pak vám to něco říká?

Nepochybně ano. Tento hráč byl od konce srpna bez týmu, kdy opustil svůj starý tým Millenium - a klasicky, spekulace kolovaly. A samozřejmě, taková ta spekulace, kterou jste mohli zaslechnout na každém StarCraftím rohu se naplnila. Ano, tento zergský hráč se přidává k týmu Evil Geniuses, který jak se tak zdá, nabídl Stephanovi nemalý obnos peněz. Šeptandy napovídají, že si Stephano přilepší o celých 8000$ za měsíc.

Stephano patří mezi top špičku z celého světa. Je jeden z nejlepších nekorejských hráčů, ne-li nejlepší. Doufejme, že mu jeho nové angažmá neubere na dechu a i nadále ho uvidíme excelovat na nejednom mezinárodním turnaji.