Přejít k hlavnímu obsahu

Dell a Alienware generálními partnery MČR 2012

18. 9. 2012 | 08:45 Všechny hry
Významný hráč na poli informačních technologií, společnost Dell, se přidává na seznam generálních partnerů společně se svojí dceřinnou společností Alienware, specializovaným výrobcem počítačů a notebooků pro ty nejnáročnější hráče.
Výchozí obrázek

Významný hráč na poli informačních technologií, společnost Dell, se přidává na seznam generálních partnerů společně se svojí dceřinnou společností Alienware, specializovaným výrobcem počítačů a notebooků pro ty nejnáročnější hráče.

Dell je americká nadnárodní společnost působící v informačních technologií, v České republice se zastoupením v Praze. Vyrábí osobní počítače, servery, datová média, switche, software a periferie. Také prodává HDTV, fotoaparáty, tiskárny, MP3 přehrávače a další elektroniku od jiných výrobců. Společnost je známá svými inovacemi na poli Supply Chain Management a e-komerce, a patří mezi největší technické firmy na světě s celkovým počtem zaměstnanců více než 96 000.

Jejím zakladatelem je Michael Dell a sídlo firmy je v Round Rock (Texas, USA). V žebříčku Fortune 500 (2010) je Dell umístěn na 38. místě. Magazín Fortune ho také označil jako 5. nejobdivovanější počítačovou společnost.

Tato texaská společnost s více než sto tisíci zaměstnanci dnes do světa vypouští jeden ultrabook za druhým a jedním z posledních je Ultrabook Dell XPS 13, jenž obsahuje procesor Intel® Core™ i5-2467M doplněný 4GB DDR3 RAM o frekvenci 1333 MHz a grafikou Intel® HD 3000.


Ultrabook Dell XPS 13 pro Mistra ČR v počítačových hrách

Právě tento ultrabook v hodnotě 32 000 Kč se objeví v cenách pro vítěze jedné z 1v1 her na letošním Mistrovství České republiky v počítačových hrách (FIFA 13, StarCraft 2, TrackMania), která to bude se dozvíte už brzo.

V roce 2006 odkoupila Dell Inc. poskytovatele a výrobce hráčských notebooků, počítačů a komponentů, společnost Alienware, kterou nadále provozuje pod stejným názvem odděleně. Alienware je to nejlepší, co si hráč může vůbec představit. Jejich notebooky a stolní počítače se kromě těch nejlepších komponentů na trhu chlubí taktéž velmi moderním a jedinečným téměř nepozemským designem. Taktéž pro náročné hráče poskytuje periferie v podobě klávesnicí, myší a sluchátek a k tomu všemu samozřejmě i různé batohy, abyste si svoje Alienware produkty mohli nosit všude s sebou.

 

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

Vše, co k MČR 2012 zatím víme, máme již vydané ve vedlejší novince První informace k MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.

Zdroj: Dell
Štítky: Alienware, Dell, MČR 2012