Přejít k hlavnímu obsahu

Problémy s AK na X360 a BF3 Premium Edicí

Před několika dny vyšlo DLC Armored Kill pro majitele služby BF Premium na PC a Xboxu 360 a také vyšla speciální edice Battlefieldu 3 - BF3 Premium Edice. Ovšem neobešlo se to bez problémů a tak tu mám pro několik nejrozšířenějších problémů řešení, případně další informace.
Výchozí obrázek

Před několika dny vyšlo DLC Armored Kill pro majitele služby BF Premium na PC a Xboxu 360 a také vyšla speciální edice Battlefieldu 3 - BF3 Premium Edice. Ovšem neobešlo se to bez problémů a tak tu mám pro několik nejrozšířenějších problémů řešení, případně další informace.

Jsem majitelem služby BF Premium, ale nemohu na Xboxu 360 pro CZ region najít Armored Kill. Co teď?

Jedná se o chybu od Microsoftu, kdy pro český region zapomněli přidat do nabídky Armored Kill. Řešení je jednoduché, tedy nastavit region třeba na Velkou Británii a po stažení následně zpět na Českou republiku. Postup je následující:

  1. System settings-> Console settings-> Language and locate -> Locate -> United Kingdom.
  2. Spustit hru -> Obchod a stáhnout AK (musíte mít stažený multiplayer upgrade 3 a 4).
  3. Viz bod 1 ale dáte Czech Republik.
  4. Můžete hrát.

Návod je od uživatele SaggitariusCz z Battlelog fóra. Díky

Zakoupil jsem si Battlefield 3 Premium Edici (DVD verzi) a instalace se mi zasekne při 99%. Co teď?

Jde o chybu programu Origin a starších her na DVD. Aby vše fungovalo, nesmíte aktualizovat Origin na novou verzi, takže postup je následovný:

  1. Odinstalujte Origin a smažte všechny zbylé soubory ve složce, kde byl Origin nainstalován. (například C:\Program Files (x86)\Origin\Origin.exe)
  2. Odpojte se od internetu (vytáhněte kabel nebo vypněte WiFi připojení).
  3. Znovu nainstalujte Origin z DVD disku.
  4. Po nainstalování Originu se nepřihlašujte a program zavřete.
  5. Po instalaci byste měli mít na ploše zástupce programu Origin (pokud nemáte tak jej vytvořte). Klikněte pravým tlačítkem myši na zástupce, zvolte Vlastnosti a na konec pole Cíl (kde je adresa k programu) zadejte " /noupdate" i s mezerou před lomítkem. (Může to vypadat takto: "C:\Program Files (x86)\Origin\Origin.exe" /noupdate)
  6. Připojte se zpět k internetu.
  7. Spusťte instalace Battlefieldu 3 z DVD disku a přihlaste se do Originu, pokud bude požadováno.
  8. Po dokončení instalace BF3, smažte " /noupdate" z pole Cíl v zástupci Originu.

Zakoupil jsem si Battlefield 3 Premium Edici na PS3 a nemám aktivní službu BF Premium. Co teď?

Podle oficiální nápovědy je tento případ v řešení, avšak komunita hráčů radí následovné postupy, které prý fungují.

  1. možnost - stáhnout DLC z PSN Store a ne přes obchod skrze hru.
  2. možnost - vyhledat v PSN store "battlefield 3 premium edition" a stáhnout 2 (nebo 3) malé soubory o velikosti až několik stovek kB. Následně budou fungovat všechny součásti služby BF Premium.

Zakoupil jsem si Battlefield 3 Premium Edici, ale dostal jsem jen Limitovanou Edici (v Originu). Co to znamená?

Problém s BF3 Premium Edicí je ten, že vlastně "neexistuje" (obvykle dojde k jejímu zrušení). Tato edice obsahuje hru Battlefield 3 Limitovaná Edice - kdy obsahuje i speciální startovní balíček (Head Start Kit). Dále je dostupný druhý kód, jenž se zadá v Originu -> Uplatnit produktový kód; a ten Vám aktivuje službu BF Premium.

Pokud máte nějaké další dotazy nebo přesnější informace tak dejte vědět. Nespamujte zde různými narážkami/urážkami - chci komentáře udržet na uzdě, aby se zde hlavně řešili problémy. Pokud budu moci pomůžu.