Přejít k hlavnímu obsahu

Nemáš dárek k Vánocům? V PZ shopu si vybereš!

10. 12. 2018 | 12:13 Všechny hry
Na MČR 2018 jsme si otestovali váš zájem, nyní jdeme do plného online prodeje. Představujeme vám PLAYzone Shop s vlastními i zahraničními licencovanými produkty, jejichž škála nabízí celou řadu možných dárků na Vánoce.
PLAYzone Shop
PLAYzone Shop

Již před měsícem jsme na MČR v Brně představili nový projekt v podobě vlastního obchodu. Než se ale v příštím roce představíme na dalších herních akcích, po doladění detailů nyní přecházíme do formy eshopu. Pokud tak ještě váháte, co si přát nebo pořídit pod stromeček, nyní máte o nové možnosti postaráno.

V PLAYzone Shopu naleznete naše produkty, tedy aktuálně ty s tématikou MČR 2018, mezi kterými jsou vzpomínková trička i poslední kusy jedinečných mikin, které už nikdy jindy k dostání nebudou. V budoucnu se můžete těšit i na vlastní limitované edice, vedle kterých pracujeme i na spolupráci s domácími týmy a influencery, jejichž merchandise bude u nás časem k dostání.

PLAYzone Shop

Na své si mohou přijít i fanoušci zahraničních týmů, ať už v nich působí nebo nepůsobí čeští či slovenští hráči, jako je mousesports. V naší nabídce najdete oficiální licencované dresy a trička světových týmů, v jejichž čele nemůže chybět ani historicky první vítěz INTEL Grand Slamu, tým Astralis. Pokud zde nenajdete váš oblíbený tým, tak nezoufejte, protože náš repertoár budeme v blízké době rozšiřovat. Nebojte se do komentářů vyjádřit, jaký tým nebo produkt vám v nabídce chybí, a v budoucnu se pokusíme vaše přání v rámci možností splnit.

Štítky: PLAYzone Shop
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.