Přejít k hlavnímu obsahu

Konec MČR klasifikace!

30. 9. 2012 | 13:47 League of Legends
 Včera se odehrál poslední turnaj, který byl zařazen do MČR klasifikace. Už máme jasno, které týmy postupují na Mistrovství České Republiky v počítačových hrách, které se bude konat 19.-21.10. Soutěž byla hlavně ke konci velmi vyrovnaná a pořadí se měnilo i poslední dny. Nicméně už byl odehrán poslední turnaj, rozděleny poslední body a s pořadím už nezamíchá nic. Tabulka postupujících týmů: 
Výchozí obrázek

 

Včera se odehrál poslední turnaj, který byl zařazen do MČR klasifikace.

 

Už máme jasno, které týmy postupují na Mistrovství České Republiky v počítačových hrách, které se bude konat 19.-21.10. Soutěž byla hlavně ke konci velmi vyrovnaná a pořadí se měnilo i poslední dny. Nicméně už byl odehrán poslední turnaj, rozděleny poslední body a s pořadím už nezamíchá nic. 

Tabulka postupujících týmů: 

1.  (ex)Team Replika
2.
  eSuba.Intel LoL
3.  Buzici v Muzici
4.  FeW GamerS.LoL
5.  Team SYNDiCATE
6.  Gunrunners
 

Náhradníci: 

7.  Gateway Entertainment
8. Storm Games Clan
9.  Euphory.lol
 

Můžeme zde vidět všechny favority, s kterými se počítalo a alespoň dle mě se na MČR dostaly týmy, které si to zaslouží a rozhodně neudělají naší komunitě ostudu v konkurenci jiných her. Podrobnější info o rozpisu a harmonogramu MČR se dozvíte již brzy, již teď vám však můžu říci, ať si uděláte na zmíněný víkend čas. Všechny zápasy budou přenášeny komentátory, kteří budou přímo na místě a z celého turnaje bude k dispozici celodenně aktualizovaný live coverage a následně i shrnující report na www.tryhard.cz. Všem, kteří se na MČR dostali, chci pogratulovat a přeji jim mnoho štěstí a úspěchů v nadcházejícím turnaji, možná nejdůležitějším v jejich kariéře. 

Závěrem bych chtěl všem týmům poděkovat za jejich celoroční aktivitu, snahu a fair play. Naprostá většina turnajů, které probíhaly pod mým vedením, se vydařily a byly takřka bezproblémové. Všechny turnaje, které budoudo konce tohoto roku probíhat, nebudou bodované MČR body, další sezóna začne až příštího roku. Nightcupy se budou hrát stále a podle předběžných plánů budou vyhlášeny ještě dvě dlouhodobé soutěže (podobné jako PAL a WDGML) – tentokrát však s trochu lepším systémem, který by měl usnadnit jak adminování turnajů a řešení protestů, tak samotný průběh her a komunikace mezi týmy. Jsem rád, že se League of Legends komunita zvedá a neustále se zlepšuje. Objevují se nové týmy, které předvádí skvělé výsledky a zároveň se daří i těm starším, zkušenějším a pomalu se dostáváme do Evropy. O všech nadcházejících akcích budete informováni.