Přejít k hlavnímu obsahu

Team SlowVirus hlásí další posily

9. 10. 2012 | 08:48 Dota 2 League of Legends
Team SlowVirus hlásí další posily a to ve hrách DOTA2 a League of Legends. Po uvedení webové prezentace bylo všem jasné, že přijdou na řadu posily. Nejprve si představíme sekci DOTA2. DOTA2
Výchozí obrázek

Team SlowVirus hlásí další posily a to ve hrách DOTA2 a League of Legends. Po uvedení webové prezentace bylo všem jasné, že přijdou na řadu posily. Nejprve si představíme sekci DOTA2.

DOTA2

Kapitánem první sekce je ukrainský borec Vitalii Kirilenko alias mstr, který dříve se svou sestavou hájil barvy konkurenčního celku SkyRiders. Ovšem neshody s vedením donutili kluky k odchodu a hledání nového zázemí, které nakonec nalezli v základech Teamu SlowVirus. Tým je složený ze čtyř ukrajinských hráčů  a jednoho Slováka, pospolu působí přes půl roku. Co se týče turnajů a lig, celek se aktivně účastní ve StarLadderuAM Series a taktéž není v budoucnu vyloučena účast na některé z připravovaných LAN akcí.

SlowVirus DOTA2:
 mstr - Vitalii Kirilenko
 Cde3 - Dima Kondratenko
 AfRoMaN - Dalibor Mačala
 Pikachu - Makcim Novikov
 SutnuiBorshik - Dmitriy Zhura

League of Legends

Druhá část článku bude patřit druhé inovaci s názvem League of Legends.  Jak jsem již předeslal v úvodu článku, tato hra se řadí mezi nejhranější online hru světa, a proto v klubové soupisce nesmí chybět. Pětice je vedená Markem Truhlářem, známým pod přezdívkou pointzo. Nápad na složení týmu přišel teprve před dvěma měsíci a to pouze ze zkušených solo que hráčů s motivací utvořit kvalitní kádr, jenž dokáže konkurovat špičce naší tuzemské LoL scény. Tým mimo jiné můžeme zahlédnout v turnajech Go4LoL pořádanými evropským portálem Electronic Sports League (ESL).

SlowVirus League of Legends:

 pointzo - Marek Truhlář
Kainan - 
Jiří Kubát
SeMike
- Milan Vavro
prceeek
- Tomáš Slezák
 Walisak - Pavel Křemen

Vyjádření hráče doty a manažera Teamu SlowVirus najdete v novince na jejich webu.