Přejít k hlavnímu obsahu

Nový League of Legends videoprojekt pod hlavičkou eSuby

9. 10. 2012 | 14:14 League of Legends
S rostoucí oblibou hry League of Legends v našich končinách se tým eSuba rozhodl vyjádřit této hře podporu a ve spolupráci s  Michaelem "redzkii" Mužíkem spouští nový video projekt, ve kterém vám bude tato MOBA široce představena. Potěší nejen začátečníky, ale i zkušené hráče.
Výchozí obrázek

S rostoucí oblibou hry League of Legends v našich končinách se tým eSuba rozhodl vyjádřit této hře podporu a ve spolupráci s {#Česká Republika} Michaelem "redzkii" Mužíkem spouští nový video projekt, ve kterém vám bude tato MOBA široce představena. Potěší nejen začátečníky, ale i zkušené hráče.

 

Redzkiiho projekt dá komunitě téměř vše. Postupně uvidíme na jeho YouTube kanálu různé návody, rozhovory, novinky, review hrdinů, pentra/quadra killy a mnohé další, co přijde postupem času. Do konce října budou zatím vycházet pouze tutorialy, do konce tohoto týdne vyjde návod pro začátečníky jak mohou začít hrát a od listopadu již bude nasazen pevný program, který pak samozřejmě představíme na našem webu, stejně tak jako souhrnné novinky s videi. Pokud chcete být okamžitě informování, tak se doporučujeme stát odběrateli na tomto kanále.



Vyjádření Michaela "redzkii" Mužíka:
"Ahoj všichni, jmenuji se Michael Mužík, studuji Soukromou podnikatelskou střední školu Česká Lípa v.o.s., na scéně vystupuji pod přezdívkou redzkii. První myšlenky o projektu, který má podpořit CZ/SK League of Legends scénu přišly již začátkem září, kde se začalo studovat jak by se to mohlo udělat, postupně se začaly navazovat kontakty s portály, hráči a lidmi, kteří by mohli být projektu prospěšní. Nyní jsme ve stádiu, kdy doplňujeme své vybavení, dáváme dohromady konečné úpravy a myslím si, že do konce října bychom měli být 100% ready – se vším co plánujeme. V tuto chvíli můžu potvrdit, že budeme podporovat začátečníky v naší milované hře, jelikož začátky jsou opravdu těžké – League of Legends je ze začátku velmi složitá hra. Dále samozřejmě nechceme zapomínat ani na lepší hráče, proto připravujeme studio PENTA/QUADRA kills + nejlepší akce za určité období (které by se měly vysílat v profesionálním vzhledu, uvidíme jak moc se nám to povede, nechci předbíhat, každopádně na tom pracujeme), v programu by se také mělo ocitnout studio o hrdinech, kde se bude popisovat jednotlivý hrdina, ukázka útoků, něco z gameplay-e atp. a mnoho dalších věcí, které přijdou postupem času, aby lidé viděli naši snahu, přeci jenom je to dost časově náročné a určité věci musí nejdříve projít testováním a zdokonalením. Pevně věřím, že projekt hráči ocení a pomůžou nám, jak už materiálně, mediálně, tak psychicky. League of Legends zdar!"