Přejít k hlavnímu obsahu

Guild Wars 2: páteční souhrn 12.10.2012

12. 10. 2012 | 11:52
Týden je opět za námi a v Guild Wars 2 se opět děli věci. No vlastně tenhle týden byl trochu slabší, ale máme alespoň slíbený blogpost od Jonathana Sharpa. Smutné je, že jsme se vlastně nic moc nedozvěděli. Více už v našem pravidelném souhrnu. CZ / SK scéna Nejdříve probereme dění a zápasy na naší scéně. Tento týden byl dost slabší na počet střetů mezi našimi guildami. I přesto alespoń některé výsledky.
Výchozí obrázek

Týden je opět za námi a v Guild Wars 2 se opět děli věci. No vlastně tenhle týden byl trochu slabší, ale máme alespoň slíbený blogpost od Jonathana Sharpa. Smutné je, že jsme se vlastně nic moc nedozvěděli. Více už v našem pravidelném souhrnu.

CZ / SK scéna

Nejdříve probereme dění a zápasy na naší scéně. Tento týden byl dost slabší na počet střetů mezi našimi guildami. I přesto alespoń některé výsledky.

  • Team of Renegades [REN] vs. Mufinex Squad [next] se odehrálo na Battle of Khylo. Zápas skončil vítěztvím pro nexty a můžete se na něj podívat na streamu. Začíná v čase 1 hod.
  • Lex Mortis [lm] se utkali také s Mufinex Squad [next] a i zde nexti uhráli vítěztví. Zápas je taktéž k vidění na streamu.
  • Team of Renegades [REN] se také utkal s novou guildou [MOJO] na Battle of Khylo. Zápas skončil vítěztvím pro [MOJO]. K vidění je opět na streamech. Jak REN stream tak MOJO stream. Bohužel zápas si tam musíte najít (odehrál se ve čtvrtek).

Všem vítězům patří gratulace a jako vždy, pokud budete mít nějaké informace o zápase mezi guildami v naší komunitě, tak patří zapsat na fórum.

Jonathan Sharp píše o budoucnosti PvP v Guild Wars 2

No přesně, post na který jsme čekali celé tři týdny. A co jsme se dozvěděli. Po pravdě nic moc extra. ArenaNet dělá věci pomalu a precizně, nechtějí slibovat něco co se během vývoje může měnit. Takže jaké jsou priority?

  • Paid turnaje: Budou placené turnaje, vstupní cenou je "tournament ticket", který můžete získat za vítěztví ve Free turnajích nebo koupit za gemy. Touto cestou chce ArenaNet rozdělit random hráče od organizovaných skupin. V praxi by to mělo vypadat tak, že Free turnaje budou přístupné především pro náhodné hráče a nové hráče zatímco paid turnaje vyžadující vstupní poplatek budou více pro organizované skupiny. Rozdíl je také v odměnách kdy free turnaj odměnuje pouze 4 místa a v placeném dostane odměnu každý. Za první 2 místa v paid turnaji tokonce můžete získat GEMY!
  • Custom turnaje: Jsou plánované hned poté. Podle informací by měli fungovat formou "pronájmu". Nicméně nikdo už nepíše čím budou hráči platit. Zda to bude ingame gold, ticket, gem, nebo glory? To už jsou jen spekulace. Faktem je že je to na seznamu.

No vidíte, nic moc co. Jo ještě informace Arenanet ví že: žebříčky jsou důležité, spectator mód je důležitý, velké turnaje jsou důležité a streamování je důležité.

Na závěr citace od Jonathana

"The way we see it, Guild Wars 2 sPvP may be shipped, but it's far from finished.
TL:DR – Less QQ, more pew pew."

Na to asi není co říct. Obecně je tento post spíše zklamáním, nakolik většina hráčů očekávala konkrétnější informace o tom kdy budou tyto plány zavedeny.