Přejít k hlavnímu obsahu

RE-PLAY mediálním partnerem MČR

14. 10. 2012 | 23:35 Všechny hry
Do mistrovství už nechybí ani týden a my pro vás na poslední chvíli představujeme další jméno seznamu mediálních partnerů - pořad o hrách RE-PLAY!
Výchozí obrázek

Do mistrovství už nechybí ani týden a my pro vás na poslední chvíli představujeme další jméno seznamu mediálních partnerů - pořad o hrách RE-PLAY!

Před pár dny jsme oznámili moderátory Mistrovství ČR v počítačových hrách - jména, která jsou velmi úzce spojená s pořadem RE-PLAY, protože každou sobotu právě tento pořad o hrách moderují - Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová.

Něco o RE-PLAY

Každou sobotu po poledni vám moderátoři Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová naservírují nejaktuálnější dění kolem počítačových her a konzolí v pořadu RE-PLAY. Uvidíte exkluzivní reportáže a rozhovory ze zákulisí herního světa. Nebudou chybět recenze a trailery nejnovějších herních titulů.

Oba moderátoři jsou ve světě games jako doma. Mikoláše Tučka jste mohli vídat v televizních pořadech Game Page nebo SCORE Live a FRAG Live. Několik let byl šéfredaktorem legendárního časopisu o PC hrách SCORE.

Alžběta Trojanová pracovala jako šéfredaktorka serveru Hratelně.cz a stejně jako Mikoláš je hráčkou srdcem i duší.

Hráči se objeví v televizi

Nejenže se tyto dvě osobnosti postarají o zpravodajství z Mistrovství na PLAYzoneTV, ale také se příští víkend v Seči natočí hned dva díly RE-PLAY! Diváci se tak mohou těšit na velmi detailní rozbor největší akce tohoto roku a hráči se doma pochlubí, protože se objeví v televizi Prima COOL!

A jak vypadá takový speciální díl RE-PLAY? Včerejší díl můžete shlédnout na jeho YouTube kanálu nebo právě teď a tady:

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Na konci října se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

 

 

Vše, co k MČR 2012 víme, máme již vydané v novinkách pod tagem MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.