Přejít k hlavnímu obsahu

Battlefield 3: Aftermath - nová zbraň, mód a vozidla (nové obrázky)

Dnes je den, kdy se dozvídáme spoustu nových informací o DLC Aftermath, máme zde spoustu obrázků a také nový trailer. Nyní se mrkněme na informace pro toto DLC, které Vám představí novou zbraň, mód a vozidla. Další informace přineseme přeložené později dnes odpoledne! Takže honem do čtení. Mimochodem, DLC Aftermath vychází následovně:
Výchozí obrázek

Dnes je den, kdy se dozvídáme spoustu nových informací o DLC Aftermath, máme zde spoustu obrázků a také nový trailer. Nyní se mrkněme na informace pro toto DLC, které Vám představí novou zbraň, mód a vozidla. Další informace přineseme přeložené později dnes odpoledne! Takže honem do čtení.

Mimochodem, DLC Aftermath vychází následovně:

  • Majitelé BF Premium na PS3 – 27.11. 2012
  • Majitelé BF Premium na PC/X360 – 4.12. 2012
  • Hráči bez BF Premium na PS3 - 11.12. 2012
  • Hráči bez BF Premium na PC/X360 – 18.12. 2012 

Battlefield 3: Aftermath - Povstalo z popela

V našem čtvrtém multiplayerovém rozšiřujícím balíčku Battlefield 3: Aftermath, přesuneme hráče do trýznivého prostředí: Prostředí trosek, rozbitích ulic a měst po zemětřesení v Iránu. Hráči budou bojovat o převahu, ale i o přežití v podmínkách zdevastovaného města. Naštěstí mají silně upravená vozidla a zcela novou kuši, jenž jim v tom pomůže.

Zcela nový svět

Po zemětřesení, které bylo líčeno v kampani jednoho hráče v Battlefieldu 3, jsou operativní kapacity v Íránském regionu vážně ohroženy. Z popela povstávají přeživší, kteří jsou zraněni, avšak nikoliv poraženi. Stylem a tónem tohoto tematického balíčku je situace, kdy se vše zdá být ztraceno, avšak rozhodně tomu tak není. Tento styl můžete dokonce vidět i na postavách v multiplayeru: Vojáci mají obvazy, šrámy, modřiny a jejich oblečení je potrhané.

Boj v tomto zpustošeném městském prostředí otestuje hráče v mnoha nových způsobech, s mnoha příležitostmi vertikální hratelnosti a poškozených budov, jenž vytvářejí nerovnou půdu pod nohama, stejně jako ulice plné prasklin a s hromadami trosek. Zemětřesení dále poškodilo vozidla a zbraně pro obě bojující strany. Což dává inspiraci na řadu unikátních vlastností v tomto rozšiřujícím balíčku, jenž mění vzhled hry, pocity zní a stylem jakým se bude hrát. V tomto článku se budeme zabývat novým herním módem Scavenger, silně upravenými vozidly a zcela nově představenou kuší, jenž se objeví v Aftermath.

Bojujte o přežití v novém herním módu Scavenger

Inspirován tématikou zemětřesení, je nový herní mód Scavenger zuřivým bojem o přežití. Nový koncept pro Battlefield, kdy ztracení hráči začínají pouze s nožem, granátem a příruční zbraní. Musí tedy prohledat okolí pro silnější zbraně, aby tak zvýšili svoji šanci na přežití a případnou výhru.

V herním módu Scavenger se zbraně objevují na předem daných místech po celé mapě, takže se vyplatí seznámit se s mapou, abyste měli v boji šanci. Zbraně se objevují na určitých místech, avšak je tam částečná náhodnost, takže abyste přežili v módu Scavenger, je potřeba prozkoumat co nejvíce mapy jak to jen půjde. Zůstat pohromadě jako tým znamená, že budete mít šanci udržet nepřátele od zabrání těch pár cenných zbraní, jenž mohou zvrátit výsledek celého kola.

 

Ve všech ostatních aspektech je Scavenger jako klasický herní mód Conquest. To znamená, že dva týmy bojují o nadvládu několika základen a k výhře je potřeba aby tým oponentů vyčerpal všechny své tickety (žetony). Aby toho nebylo málo, tak kromě nedostatku zbraní na začátku herního kola, je zde také málo nábojů - většina zbraní, které najdete ve zničeném prostředí má v sobě pouze jediný zásobník. V následcích po zemětřesení se každá střela počítá. Kromě tohoto nového Battlefield zážitku, podporuje rozšiřující balíček všechny ostatní herní módy ze základní hry, včetně velmi populárního módu Gun Master, který byl původně představen v balíčku Battlefield 3: Close Quarters.

Nová kuše Vám umožní zabíjet v tichosti

Čerpaje inspiraci z katastrofických oblastí skutečného života, se tým v DICE podíval na to, co ozbrojené síly obvykle dělají v zoufalých situacích jako je tato. V Aftermath zničilo zemětřesení většinu dostupných vozidel a zbraní. To donutilo obě strany k využití jejich vynalézavosti, aby tak posbíraly vše co se dá v troskách najít a zhotovili si nové zbraně a vozidla a tím tak zvýšili své šance na přežití.

Pravděpodobně nejpřekvapivější a nejvíce nápadnou zbraní v historii Battlefieldu, kterou nám představí právě Aftermath, je provizorní kuše. Inspirována vynalézavostí skutečných ozbrojených sil, je tato kuše kombinací nefunkční útočné pušky a ostatních potřebných částí jako je ocelový drát (pravděpodobně nalezen ve zničeném autě) a hledí. Dále stačí přidat lepící pásku a máte nový způsob jak zabíjet nepřátele v tichosti. Později se vrátíme s detailními informacemi o této univerzální kuši a jejích mnoha užitích zde na blogu, takže zůstaňte naladěni.

Upravená vozidla předvedou svoji vynalézavost a palebnou sílu

Díky zemětřesení je většina dostupných vozidel zničena k nepoznání. Aby bylo možné je zachovat v boji schopném stavu, vychytralý vojáci je silně upravili a vytvořili tak nový druh zbraně z toho co měli zrovna po ruce. To znamená přidání brnění, záplatování děr, přidání zbraňových systémů. A tak dokonce i civilní vozidlo je schopné splnit roly transportního vozidla pro vojáky.

Vozidla "Phoenix" (pro americké jednotky) a "Barsuk" (pro ruské jednotky) jsou lehké transporty, které byly vybaveny granátometem, jenž je přidán k již existujícímu kulometu na střeše. Tím tak tedy vozidlo schopné rychle převést pěchotu z bodu A do bodu B, zatímco může uštědřit výbušné poškození nepřátelským vozidlům, budovám a blížícím se nepřátelům.

Nakonec je tu "Rhino" - původně zcela civilní vozidlo, ale v Aftermath si budete muset vystačit s tím, na čem spočinou vaše obvázané ruce. Tato původně civilní dodávka byla dovybavena brněním a na dálku řízeným kulometem, který má na starost řidič. Tím se tak toto vozidlo stává středně těžkým transportérem pro pěchotu.

Kromě těchto tří nových vozidel se vrátí i vozidla z původní hry, včetně helikoptér a tanků. Jaká vozidla v Aftermath uvidíte závisí na herním módu, který budete hrát.

Doufáme, že se Vám líbil tento úplně první a podrobný přehled k rozšiřujícímu balíčku Aftermath, spolu s jeho klíčovými vlastnostmi. Zůstaňte naladěni na následující týdny pro hlubší ponoření se do našeho nejnovějšího rozšiřujícího balíčku.

Rozšiřující balíček Battlefield 3: Aftermath je součástí služby Battlefield 3: Premium. První jej získají majitelé Premium na platformě PlayStation 3 a to 27. listopadu 2012. Můžete ho také samostatně zakoupit a to za $14.99 USD na PlayStationu 3 a PC nebo za 1200 MS Points na Xboxu 360.