Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Mistry se stává eSuba, 2. GRS, 3. FeW, 4. eE

Dnes ráno začínají první zápasy na MČR ve hře Battlefiled 3. Můžete se těšit na týmy:eSuba.InteleEriness SeasonicGunrunners.MT-StudioFew Gamers
Výchozí obrázek

Dnes ráno začínají první zápasy na MČR ve hře Battlefiled 3. Můžete se těšit na týmy:

{#Česká Republika}eSuba.Intel
{#Česká Republika}eEriness Seasonic
{#Česká Republika}Gunrunners.MT-Studio
{#Česká Republika}Few Gamers

Tyto týmy se utkají na bitevním poli, kde může zvítězit jenom jeden. Největším favoritem je tým {#Česká Republika} eSuba. Na tento tým byl na Fortuně vypsán kurz 1,45. Týmy {#Česká Republika} eEriness a {#Česká Republika} Gunrunners mají asi největší šanci tento tým porazit, ale ve prospěch eE hovoří to, že Gunrunners jedou v pozměněné sestavě. A nestane se čtvrtý tým {#Česká Republika} FeW Gamers černým koněm turnaje?

Administrátory turnaje jsou vincezo a Dicson.

Zápasy bude na PLAYZONE TV komentovat quikku. Ondřej "Jupiman" Veselský se ze zdravotních důvodů bohužel nemůže zúčastnit; tímto ho STAFF BF3 soutěže nechává uctivě pozdravovat. :)

Streamovat budeme semifinále losersbracketu dnes navečer cca v 17h a zítřejší grandfinále odpoledne, cca ve 14h.

Užitečné linky k MČR:

Oficiální infonovinka s obecnými informacemi k MČR

Rozpis a způsob postupování

Seznam týmů

Update #1 (10:15):

Začínají první zápasy.

Update #2 (11:45):

1. kolo skupin - mapa Seine Crossing

eSuba.INTEL vs. FeW Gamers 162:0

po kolech 33:0 a 129:0

FeW vzdorovali statečně, ale na zkušenější soupeře zkrátka neměli.

eEriness Seasonic vs. Gunrunners 0:163

po kolech 0:77 a 0:86

Gunrunners první kolo za ruskou stranu dokázalo eEriness vybleedovat na 77:0, přičemž většinu zápasu vedli o cca 30 - 40 tiketů. Jedno špatné rozhodnutí eEriness ve spawnování vyústilo v prohru o další tikety.

Ani druhé kolo nepřineslo zlepšení ze strany eEriness. Seina prostě jejich oblíbená mapa není.

Za chvíli se začne hrát druhé kolo skupin.

Update #3 (12:45):

2. kolo skupin - mapa Tehran Highway

FeW Gamers vs. eEriness Seasonic 253:0

po kolech 101:0 a 152:0

První překvapení turnaje je tady. FeW překvapili dobrou hrou a porazili eEriness na obíhací mapě Tehran Highway. Druhé kolo bylo poznamenáno tím, že eEriness hráli polovinu času ve čtyřech, protože {#Česká Republika} Petru 'pecAn' Sedláčkovi spadl systém.

eSuba.INTEL vs. Gunrunners 305:0

po kolech 203:0 a 102:0 

První kolo probíhalo jednoznačně, ve druhém Gunrunners vedli, ale eSuba zapnula na plný výkon a Gunrunners výsledně porazila.

3. kolo skupin - mapa Strike at Karkand

eSuba INTEL vs. eEriness Seasonic 215:0

po kolech 108:0 a 107:0

eSuba postupuje z prvního místa bez ztráty bodu a v prvním kole pavouka bude jako 1. hrát opět se 4. eEriness. Tam se ukáže, jak na tom poněkud otřesení eEriness jsou. V případě výhry eEriness se jejich tři prohry stanou kompletní minulostí, v případě prohry ještě mají možnost opravy, ale do případného grandfinále by šli s deficitem 0-1.

FeW Gamers vs. Gunrunners 0:79

po kolech 0:3 a 0:76

Následuje přestávka na oběd a pak začne pavouk. Streamovat budeme semifinále LB, v updatovaném čase 18:00 - aktuálně odhadovaný čas začátku.

Pauzu Vám zpříjemníme fotkou dvou týmů z opačných chvostů tabulky - eSuba.INTEL v nasazení a nastoupení eEriness + komentátor 'quikku'.

 

eEriness + komentátor BF3 turnaje

eSuba při hře

Pavouk je již jasně dán, losovaly se mapy a za chvíli se začne hrát! Týmy se utkají klasicky 1. se 4. a 2. se 3., tedy:

eSuba.INTEL vs. eEriness Seasonic vybrali mapy Operation Metro (eSuba) a Grand Bazaar (eEriness).

Gunrunners vs. FeW Gamers vybrali mapy Damavand Peak (GRS) a Tehran Highway (FeW).

 

Update #4 (16:45):

Pozn.: výherce mapy určuje rozdíl tiketů; výherce zápasu ne součet tiketů, ale počet vyhraných map! hraje se BO3 (best of 3, česky "na dvě vítězné mapy").

eSuba.INTEL vs. eEriness - Operation Metro & Grand Bazaar

1. mapa Operation Metro - 1:0 pro eSubu

eSuba.INTEL na první mapě Operation Metro porazila po výsledcích 41:0 a 58:0 eEriness a po pauze se bude hrát druhá mapa Grand Bazaar. Po prvním kole kdy eSuba za lepší stranu zvítězila jen o 41 tiketů bylo vše otevřeno, ale eEriness se nepodařilo vývoj otočit. Zápas byl opravdu na vysoké úrovni a ve streamu se máte na co těšit! O tom svědčí i fakt, že za tuto jednu mapu stihli FeW s Gunrunners skoro odehrát obě; výsledek jejich zápolení přineseme za chvíli.

Gunrunners vs. FeW Gamers - Damavand Peak & Tehran Highway

Tehran Highway 115 : 0 pro Gunrunners

Damavand Peak 173: 0 pro Gunrunners

K výsledku mi řekl pár slov FeW-Gamers {#Česká Republika}tDuck - "Gunrunners si drželi spoty které měli a na Damavandu nás přestříleli, hráli lépe než ráno. My jsme dokázali držet na obou mapach pouze prostřední vlajku, tak to probíhalo většinu času."

Přikládáme fotky obou týmů + malé překvapení. To abyste věděli, na co se můžete za chvíli těšit! Stage již čeká na vítěze zápasu eSuba vs. eEriness a pak již jede Battlefield 3 live na Playzone TV!

FeW Gamers

 

Gunrunners

Hlavní stage

Update #5 (18:15):

eSuba zvítězila na Grand Bazaaru nad eEriness cca 150:111 a vyhrála 2:0. Změnil se zápas, co budeme vysílat - semifinále Winnersbracketu, ne Losersbracketu, takže po krátké pauze (hráči se musí přesunout na stage) bude k vidění zápas eSuba.INTEL vs. Gunrunners. Sledujte Playzone TV, již brzy se uvidíme. Souběžně nejspíše poběží zápas eEriness vs. FeW Gamers.

Update #6 (22:35):

Finále winnersbracketu - streamed match

eSuba.INTEL vs. Gunrunners - Strike at Karkand & Operation Metro

eSuba zvítězila 2:0 na zápasy na mapách Strike at Karkand & Operation Metro. První kolo na Karkandu Gunrunners vyhráli o 50 tiketů, ale pak všechna tři kola vyhráli hráči eSuba.INTEL a postupují do finále WB. Více bylo ke shlédnutí v live streamu, video poté samozřejmě bude v archivu.

Semifinále losersbracketu:

eEriness Seasonic vs. FeW Gamers - Operation Metro & Tehran Highway

Zápas za chvíli začne.. Není překvapením, že FeW vybrali právě Tehran. Porazí opět FeW eSubu na Tehranu? Výsledek přinesu v dalším updatu.

Dvě mapy o vítězi nerozhodly, eE vyhráli Metro, FeW zase Tehran, kdy v prvním kole dokázali eE fullcapnout, a ti se z toho již nedostali. Ve druhém kole byli eE spíše lepším týmem, ale na vybleedování 200 tiketů to nestačilo. Rozhodne třetí mapa, vybírá se škrtáním. První škrtají FeW Gamers.

Na třetí mapě Seine Crossing zvítězili jasně FeW a eEriness jsou z turnaje venku. Na této LANce se zkrátka nepotkali s dobrou formou, naopak FeW hrají velmi dobře. 


Update #7 (12:20):

Finále losersbracketu:

FeW Gamers vs. Gunrunners na mapách Operation Metro (GRS) a Seine Crossing (FeW).

GRS vyhráli svou mapu, FeW vybrali Seinu, kterou včera proti eE zahráli velmi dobře. Výsledek přineseme po skončení zápasu. GRS následně nyní vyhráli i druhou mapu a postupují do grandfinále!

Update #8 (16:00):

GRANDFINÁLE - eSuba.INTEL vs. Gunrunners

eSuba
 má náskok 1-0 a Gunrunners volí mapu - bude jí Sharqi Peninsula. Uvidíme, jestli dokáží eSubu uběhat a zvítězit, a následně vyhrát i třetí mapu. Stream by měl být spuštěn během 20 minut, mými spolukomentátory budou {#Česká Republika}Petr 'pecAn' Sedláček a {#Česká Republika}Jan 'Sp1dr' Bakeš.

Gunrunners
dokázali zvítězit na mapě Sharqi Peninsula, a eSuba poté zvolila Grand Bazaar. A udělala dobře - výhra o 81 tiketů v prvním kole jim dala dobrý náskok, který ve druhém zužitkovala a stala se mistry České Republiky v Battlefieldu 3 pro rok 2012! Gratulujeme! Zápas byl ke shlédnutí na streamu a bude zcela jistě v archivu pro ty, co jej neviděli live.

Tímto se s Vámi loučíme a na další akci se na Vás opět těšíme.