Přejít k hlavnímu obsahu

Za týden konec sezóny

31. 10. 2012 | 19:29 League of Legends
Kdy končí sezóna?Sezóna 2 skončí vydáním patche ráno 6. Listopadu (Úterý). Pokud tento patch nebude včas připraven pro vydání, konec sezóny se posune s ním.Kdy dostanu své odměny?Odměny začneme přiřazovat ve chvíli kdy se bude updatovat server, ale vzhledem k počtu lidí a odměn je možné, že to bude trvat pár dní.
Výchozí obrázek

Kdy končí sezóna?

Sezóna 2 skončí vydáním patche ráno 6. Listopadu (Úterý). Pokud tento patch nebude včas připraven pro vydání, konec sezóny se posune s ním.

Kdy dostanu své odměny?

Odměny začneme přiřazovat ve chvíli kdy se bude updatovat server, ale vzhledem k počtu lidí a odměn je možné, že to bude trvat pár dní.

Jak funguje bonusová čtvrtá ikona?

Hráči, kteří získali ikony ve všech 3 ranked queue dostanou bonusovou čtvrtou ikonu, odvozenou od jejich nejnižšího dosaženého tieru. Jinými slovy, hráč, který má diamant v soloQ, bronz v 5v5 a diamant v 3v3 dostane bonusovou bronzovou ikonu.

Jsou pouze některé otázky. Kompletní seznam toho, kdy a jak sezóna končí, kdy dostanete odměny a co proto musíte splnit najdete v kompletním článku na http://www.tryhard.cz/novinky/367-konec-sezony-2-a-odmeny