Přejít k hlavnímu obsahu

Guild Wars 2: Páteční souhrn 30.11.2012

30. 11. 2012 | 08:37
A listopad je pomalu za námi. Celkem tedy již 3 měsíce od vydání Guild Wars 2. Co nám přinesl poslední týden z pohledu PvP hráčů si teď společně v krátkosti projdeme.   
Výchozí obrázek

A listopad je pomalu za námi. Celkem tedy již 3 měsíce od vydání Guild Wars 2. Co nám přinesl poslední týden z pohledu PvP hráčů si teď společně v krátkosti projdeme. 

 

ArenaNet oznámil termín konání WintersDay eventu. Ten bude probíhat od 14. prosince do 3. Ledna. Prozatím nejsou žádné specifické informace a tak je i těžko říct, jaký efekt bude mít tento event na chod PvP. Pokud to bude jako minulý Lost Shore event, pak bychom se mohli dočkat nějakého patche a možná úpravy balance. To je ovšem čistě spekulace. Znovu připomínám ArenaNet doposud k eventu nevydal žádné detailnější informace. Takže nezbývá než čekat. 



 

GW2GURU State of the Game STREAM: 

Jak jsme již informovali dříve v předchozím týdnu GW2GURU zorganizovalo nový event s názvem State of the Game. To by měl být pravidelný měsíční stream s trváním 1 hodiny, kde si mezi sebou budou uznávaní PvP hráči povídat na aktuální témata z PvP. Tento stream se koná již dnes večer, tedy 30.11. a to od 20:00 našeho času. Na dnešním úvodním eventu bude mimo jiné přítomen i vývojář a herní designer Jonathan Sharp. Společně s ním uslyšíte i následující hráče:

  • Jonathan Sharp (ArenaNet developer)
  • Lowell (SuperSquad)
  • Metor (eStars)
  • Varee (Onibawan)
  • Xeph (Team Paradigm)
  • Avalor (Chieftain Ninjas)

LIVE stream bude na adrese: http://www.own3d.tv/GW2Guru

 

GUILD-HALL.CZ Duel ARENA #2

Dnes odstartoval druhý 1v1 turnaj organizovaný Guild-hall.cz ve spolupráci s www.playzone.cz. V druhém kole DUEL ARÉNY se utká celkem 16 hráčů. Nejdřív ve 4 skupinách kde z každé skupiny budou 2 postupující hráči. Postupujících 8 hráčů se poté utká v playoff kde budou postupovat podle systému single elimination. 

Rozpis skupin můžete již nyní vidět zde. Účastníkům turnaje přejeme hodně úspěšných zápasů. Finále proběhne v neděli 9.12 od 20:00.