Přejít k hlavnímu obsahu

ESL: IEM Kvalifikace

2. 12. 2012 | 16:17
Od konce Listopadu je možné registrovat se do kvalifikačních kol Intel Extreme Masters 2012 jehož grand finále se bude konat v Polsku, konkrétně v Katowicích. První fází budou 4 turnaje pro ČR/SR z nichž se vykrystalizují postupující do další fáze. Těmito postupujícími se stanou vítězové jednotlivých turnajů. Krom České Republiky a Slovenska se kvalifikační turnaje budou konat i v Polsku, Rumunsku, Maďarsku a také na Balkáně. Dohromady z těchto zemí vzejde 20 hráčů, kteří se dostanou do dalšího kola kvalifikace. Těchto 20 hráčů bude rozděleno do čtyř skupin.
Výchozí obrázek

Od konce Listopadu je možné registrovat se do kvalifikačních kol Intel Extreme Masters 2012 jehož grand finále se bude konat v Polsku, konkrétně v Katowicích. První fází budou 4 turnaje pro ČR/SR z nichž se vykrystalizují postupující do další fáze. Těmito postupujícími se stanou vítězové jednotlivých turnajů. Krom České Republiky a Slovenska se kvalifikační turnaje budou konat i v Polsku, Rumunsku, Maďarsku a také na Balkáně. Dohromady z těchto zemí vzejde 20 hráčů, kteří se dostanou do dalšího kola kvalifikace. Těchto 20 hráčů bude rozděleno do čtyř skupin. Z každé skupiny postoupí 2 hráči do double elimination play-off. Vítěz a poražený finalista se potom mohou těšit na grand finále IEM ve hře FIFA 13.
Cenami pro první tři z grand finále budou nejnovější Intel Ultrabooky.

Bližší informace naleznete na odkazu zde http://www.esl.eu/czsk/news/209489/
Registrace do prvního z turnajů potom naleznete na této stránce http://www.esl.eu/czsk/fifa13/iempoland/qualifier_cup_2/signup/

Štítky: FIFA 13, IEM