Přejít k hlavnímu obsahu

Prémiový obsah na měsíc prosinec byl kompletně odhalen

DICE již na Battlelogu v kalendáři prémium zveřejnili informace o veškerém obsahu dostupném pro majitele služby Battlefield Premium, jenž je plánován na tento měsíc. Podívejme se na to tedy pěkně postupně, podle data vydání/spuštění.
Výchozí obrázek

DICE již na Battlelogu v kalendáři prémium zveřejnili informace o veškerém obsahu dostupném pro majitele služby Battlefield Premium, jenž je plánován na tento měsíc. Podívejme se na to tedy pěkně postupně, podle data vydání/spuštění.

27.11. 2012/4.12. 2012 - rozšíření Aftermath

  • Oficiální popis: Povstaňte z trosek, obnovte své síly a postavte se nepříteli. Battlefield 3™: Aftermath je zasazen do prostředí rozbitých ulic a měst Íránu stiženého ničivým zemětřesením a přináší do hry téma zápasu o převahu, ale i o přežití v podmínkách zdevastované země. Soupeřící jednotky se musí vyrovnat se všudypřítomným prachem a sutinami, které výrazně omezují jejich bojeschopnost, a využít co nejlépe horizontálních i vertikálních možností městského terénu. Dodatečná podpora přichází ve formě upravených vojenských transportních i civilních vozidel se zvýšenou palebnou silou. Premiéru si odbyde i nová smrtící zbraň - universální kuše, se kterou se na bojiště vkrade tichá, nečekaná smrt.

6.12. 2012 - unikátní herní obsah (vylepšení pro vojáka)

  • Oficiální popis: Získejte 5 nových kamufláží na zbraně a 5 nových úkolů, které odemknou nové psí známky. Kamufláže na zbraně jsou:  M416 Airman Camo, ACW-R Tactical Camo, M240B Desert Stripe Camo,  JNG-90 Berkut Camo, PP-19 Digital Woodland Camo. Úkoly jsou: Jizvy z boje, Bouchne to!, Polní medik, Rambo, Tichý lovec.

8.12. 2012 až 10.12. 2012 - víkend dvojitých zkušení („Dvojitá XP“)

  • Přeložený popis: Oslavte vydání Battlefield 3: Aftermath přidáním se k akci dvojitých zkušeností tento víkend. Získejte dvojité zkušenosti na kterékoliv mapě a módu na hodnocených serverech. Startovací čas je v sobotu v 15:00 a konec je v pondělí v 15:00.

14.12.2012 až 17.12.2012 - listopadová prémiová akce "Zaber základny v módu Scavenger"

  • Přeložený popis: V prémiové akci na tento měsíc budete mít za úkol zabrat a bránit tolik základen, kolik jen bude možné v herním módu Scavenger v DLC Aftermath!  Nejlepších 5 hráčů z každé platformy obdrží podepsanou litografii z limitované číslované edice od studia DICE. 

21.12. 2012 - průvodce strategií pro DLC Aftermath

  • Přeložený popis: Získejte převahu v Battlefield 3: Aftermath s tímto komplexním průvodcem od expertů na strategii v Prima Games.

21.12. 2012 - prémiové video "upoutávka na DLC End Game"

  • Přeložený popis: Podívejte se na první záznam z březnového rozšiřujícího balíčku Battlefield 3: End Game, obsahující záběry nové motorky.