Přejít k hlavnímu obsahu

Faruk "pita" Pita končí u Absolute Legends

11. 12. 2012 | 21:58 Counter-Strike 2
Pita odchází ze švédského týmu Absolute Legends po sérii "interních problémů".Faruk "pita" Pita složil tým s jeho bývalými spoluhráči asi před třema měsíci, kdy si k sobě a svému dlouhodobému spoluhráči z dřívějších let přibral známá jména z obou scén, bývalého hráče Lemondogs, Jima "zneel" Andersona a taktéž odchovance převážně evropského týmu Mortal Teamwork, Alexandera "rdl" Redla.
Výchozí obrázek

Pita odchází ze švédského týmu Absolute Legends po sérii "interních problémů".

Faruk "pita" Pita složil tým s jeho bývalými spoluhráči asi před třema měsíci, kdy si k sobě a svému dlouhodobému spoluhráči z dřívějších let přibral známá jména z obou scén, bývalého hráče Lemondogs, Jima "zneel" Andersona a taktéž odchovance převážně evropského týmu Mortal Teamwork, Alexandera "rdl" Redla.


Bude se Pita zúčastňovat světových turnajů i nadále? (foto: HLTV.org)

Jejich prvním velkým turnajem se brzy po složení stal DreamHack Winter, ale slot v hlavní fázi si prvně museli zasloužit v tradiční BYOC kvalifikaci. Pita a spol. měli jednu z těžších skupin, přesto se jim zadařilo postoupit z druhého místa. Ve čtvrtfinále ale potkali druhý tým postupující z BYOC, Lemondogs, a švédské derby prohráli. Druhou šanci proti stejným soupeřům dostali na severském THOR Open, které se odehrálo ve Stockholmu teprve před pár dny. Bohužel ji nedokázali využít a dokonce skončili i za dalším švédským týmem, Western Wolves, už ve skupinách.

Prohry na těchto turnajích pravděpodobně vedly k interním problémům, kvůli kterým dnes Faruk "pita" Pita definitivně opouští zázemí Absolute Legends a dodává, že si není jistý svou budoucností v herním průmyslu.

Po odchodu Faruka zůstávají Legendy v této sestavě:

{#Švédsko} Jim "zneel" Andersson
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Švédsko} Jonathan "lidde" Lidgren
{#Švédsko} Alexander "rdl" Redl

Tato zpráva přichází hned po odchodu Andrease "MODDII" Fridha z fnatic, uvidíme někdy v budoucnu tyto dva hráče opět v jednom týmu?