Přejít k hlavnímu obsahu

Zvěsti o příštím DLC End Game a herní ukázka pro Prémium tento pátek

Výchozí obrázek

Zatím poslední rozšiřující balíček Aftermath je již dostupný pro všechny hráče Battlefieldu 3 na všech platformách a tak je čas podívat se na další balíček. Tím je End Game, které vyjde v březnu 2013 a má nás v něm čekat rychlá akce spolu s motorkami.

Oficiálně se toho více neví, avšak na italský server 4news přinesl několik dalších detailů o tomto DLC. Zda-li jsou pravdivé je momentálně ve hvězdách, zatím to však zní dobře.

Informace z webu 4news se týkají nového prémium videa, které se k nám dostane již tento pátek 21.12. 2012 a které má obsahovat první záběry z tohoto DLC. Tento web dále zmiňuje, že End Game nám přinese nové herní nástroje, nový herní mód, nové mapy, vozidla, úkoly a zbraně. Kromě všeho také informuje o tom, že prostředím tohoto DLC by měla být džungle. Přeloženou původní zprávu si můžete přečíst níže:

DICE oznámili, že si End Game, poslední ohlášené rozšíření pro Battlefield 3, již brzy užijeme v podobě krátkého videa exkluzivně pro majitele Premium.

Video bude obsahovat pouze záběry ze hry a obsahuje i motorku. Dočkáme se ho 21.12. v premium sekci na Battlelogu.

DLC, které švédský tým označuje jako "smrt ve vysokých rychlostech" bude obsahovat nové nástroje a módy a nebude chybět ani džungle jak z filmu Apocalypse Now. Součástí DLC tak budou čtyři nové mapy, nová vozidla (včetně motorek), nové úkoly a zbraně.

Tak co, líbilo by se Vám, kdyby se tyto spekulace ukázaly pravdivé? :)