Přejít k hlavnímu obsahu

Nové detaily o DLC End Game

20. 12. 2012 | 10:23 Nové detaily o DLC End Game
Aktualizace: Nyní je potvrzeno, že se jedná o oficiální informace, které je možné nalézt na webu pro DLC End Game.
Výchozí obrázek

Aktualizace: Nyní je potvrzeno, že se jedná o oficiální informace, které je možné nalézt na webu pro DLC End Game.

Včera jsme tu měli několik spekulací o rozšiřujícím balíčku End Game a nyní zde máme několik informací, které by se dali považovat za oficiální. Ty však unikly do světa dříve než měly a to od našich kolegů z Battlefieldo, jenž je získali přes Battlelog/EA backend. Z nových informací se dozvídáme, že kromě motorky se nám dostane i lehkého protileteckého vozidla a nové funkce "dropship", která nám umožní vzdušným výsadkem získat vozidla kdekoliv na mapě.

  • Čtyři nové mapy navržené pro boj a akci ve vysokých rychlostech.
  • Tři nová vozidla včetně rychlých a mrštných terénních motorek.
  • Nová funkce "dropship" poskytne pěšákům podporu v podobě vzdušného výsadku vozidle tam kde potřebují.
  • Návrat klasického herního módu Capture The Flag (CTF - Zaber vlajku).

Oficiální popis:

Battlefield 3: End Game přinese boje ve vysokých rychlostech na čtyřech rozsáhlých mapách. Prosvištěte přes nepřátelskou linii s novou terénní motorkou, která do Battlefieldu přináší rychlost a manévrovatelnost, nebo znemožněte nepříteli útoky ze vzduchu díky novému lehkému protileteckému vozidlu.  

Koordinujte obranu i bleskurychlé útoky v klasickém módu Capture the flag, který se poprvé po dlouhé době vrací do Battlefieldu. Přibyla i nová funkce dropship, díky které zvrátíte průběh boje rychlým vzdušným výsadkem transportních vozidel.

Nezapomeňte, že již tento pátek (tj. 21.12. 2012) získají majitele Battlefield Premium ukázku z tohoto nadcházejícího DLC. Ta bude umístěna na Battlelogu v premium sekci s videi.

Tak co, jaký na to máte zatím názor? Mě se to zatím moc líbí ;)