Přejít k hlavnímu obsahu

Facebook soutěž o grafickou kartu GTX650

8. 1. 2013 | 10:13 Všechny hry
SOUTĚŽ UKONČENA - vítězem se stává David Deejv Bartoň, kterého jsme kontaktovali přímo zprávou na Facebooku. Prosíme o zpětnou reakci a později i foto s výhrou.Na našem Facebooku PLAYzone jsme spustili novou jednoduchou soutěž o grafickou kartu GTX650 Power Edition. Pokud tuhle grafárnu v hodnotě 3000Kč chcete vyhrát, stačí, abyste splnili těchto pár bodů: 
Výchozí obrázek

SOUTĚŽ UKONČENA - vítězem se stává David Deejv Bartoň, kterého jsme kontaktovali přímo zprávou na Facebooku. Prosíme o zpětnou reakci a později i foto s výhrou.

Na našem Facebooku PLAYzone jsme spustili novou jednoduchou soutěž o grafickou kartu GTX650 Power Edition. Pokud tuhle grafárnu v hodnotě 3000Kč chcete vyhrát, stačí, abyste splnili těchto pár bodů:

 

  1. Musíte vlastnit účet na Facebooku.
  2. Sdílejte na svou zeď tuto fotku: http://bit.ly/NVIDIA650.
  3. Buďte fanouškem stránky NVIDIA Česká Republika.

Termín ukončení soutěže zatím nebyl upřesněn - bude tak učiněno v předstihu přímo na naší Facebook stránce. Poté budeme losovat ze všech sdílení vítěze, u kterého zkontrolujeme, zda je fanouškem stránky a pokud bude, odnese si tuhle skvělou kartu!

Informace o kartě

Karty MSI GTX 650 Power Edition 1GD5/OC přináší 28 nm grafické jádro široké veřejnosti, která hledá ideální poměr cena/výkon. Grafická Karta GTX 650 Power Edition 1GD5/OC používá nový chladič TransThermal, který nabízí až o 19 % nižší hlučnost a až o 15 % nižší teploty. Grafická karta GTX 650 Power Editiion 1GD5/OC zvyšuje laťku výkonu i díky zcela přepracovanému a přizpůsobenému PCB a vylepšenému napájení. Další možnosti úpravy napájení a podrobného monitorování jsou samozřejmě dostupné v programu MSI Afterburner (Triple Overvoltage / monitorování teplot) a umožňují nadšeným uživatelům z karty dostat maximum výkonu.