Přejít k hlavnímu obsahu

RpK ukončuje kariéru. Kdo půjde do VeryGames?

9. 1. 2013 | 21:31 Counter-Strike 2
Cédric "RpK" Guipouy se rozhodl ukončit kariéru, aby ukojil svou druhou vášeň, auta.Teprve včera jsme vás informovali o malém "blafu" kolem příchodu Adila "ScreaM" Benrlitoma do VeryGames (čtěte: Další Belgičan u VeryGames?). To jsme ale stále netušili, že VeryGames opravdu postrádají jednoho hráče.
Výchozí obrázek

Cédric "RpK" Guipouy se rozhodl ukončit kariéru, aby ukojil svou druhou vášeň, auta.

Teprve včera jsme vás informovali o malém "blafu" kolem příchodu Adila "ScreaM" Benrlitoma do VeryGames (čtěte: Další Belgičan u VeryGames?). To jsme ale stále netušili, že VeryGames opravdu postrádají jednoho hráče.

Dnes totiž francouzský tým s belgickým kapitánem oznamuje, že se jejich klíčový hráč už od složení první sestavy Teamu VeryGames rozhodl ukončit kariéru, aby se - podle jeho vlastních slov - věnoval své další vášni, kterou jsou auta. Řeč je samozřejmě o Cédricu "RpK" Guipouy. Zdá se tedy, že je stále šance, aby se belgická hvězda objevila mezi věčně stříbrnými jmény (alespoň pokud mluvíme o Counter-Strike: Global Offensive).

Cédric se ke svému odchodu vyjádřil následovně:

"Ahoj všichni,

dnes oznamuji, že jsem se rozhodl kompletně skončit s hraním, abych se zabýval projektem v mé další vášni, jimiž jsou auta. Těchto šest let, které jsem strávil hraním, mi přinesly chvíle, na které nikdy nezapomenu.

Chtěl bych poděkovat personálu VeryGames a mým spoluhráčům, se kterými jsem si ve hře užil hodně srandy a kteří mi pomohli pochopit věci, které bych bez nich pochopit nemohl. Samozřejmě bych také chtěl poděkovat komunitě, i když jsem byl velmi tichý, vaše podpora byla velmi důležitá. Je čas, abych v mém životě otočil stránku a otevřel se novým věcem.

Přeji všem hodně štěstí!"

Na webu VeryGames ale není zmínka o náhradě téměř nenahraditelného "RapeKinga". V oficiální novince je pouze informace, že tým má v hledáčku několik jmen, která začne zkoušet již tento víkend.

Bude to všemi očekávaný Adil "ScreaM" Benrlitom nebo se nakonec VeryGames rozhodnou pro jiné jméno?