Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE Liga I: Preview týmů (2/4)

27. 2. 2013 | 20:38 Counter-Strike 2
Přinášíme vám preview k nedávno započaté první Counter-Strike: Global Offensive lize na PLAYzone. V druhé čtyřce představujeme eEriness, iNfernity, fREAK a HLA`VI.Týmy měly původně dostat sloty do ligy přes pět kvalifikačních turnajů, z nichž z většiny postupovaly tři týmy.Předchozí díly:
Výchozí obrázek

Přinášíme vám preview k nedávno započaté první Counter-Strike: Global Offensive lize na PLAYzone. V druhé čtyřce představujeme eEriness, iNfernity, fREAK a HLA`VI.

Týmy měly původně dostat sloty do ligy přes pět kvalifikačních turnajů, z nichž z většiny postupovaly tři týmy.

Předchozí díly:

eEriness.SEASONIC

{#Česká Republika} Roman 'repre.' Hasman
{#Česká Republika} Jakub 'logan' Moravec
{#Slovenská Republika} Matej 'DraGiaNko' Kubena
{#Slovenská Republika} Dávid 'blaze' Lovei
{#Česká Republika} Jakub 'master' Sichrovský

Základ česko-slovenské sestavy eEriness spolu působí už dlouhou dobu a čtyři hráči z této sestavy se také zúčastnili loňské Mistrovství ČR, kde skončili až na děleném sedmém místě. Prakticky hned po MČR pak vyměnili jednoho hráče, se kterým se pak i zúčastnili Mezihernového turnaje.

iNfernity Gaming

{#Česká Republika} Michal '.SHARP' Dvořák
{#Česká Republika} Jaroslav 'SAMONE' Přib
{#Česká Republika} Michal 'DOSTY' Dostál
{#Česká Republika} Matěj 'LaN' Kvasnička
{#Česká Republika} David 'berry' Mestek

Pětice iNfernity pod vedením SHARPa má jádro ve třech bývalích hráčích CS:Source, kteří se znají již dlouhou dobu. Spolu s nimi v této sestavě figurují známí hráči 1.6 berry a LaN, kteří by měli společně se zbylou trojicí vytvořit dobrou chemii, jež by mohla vyústit ve velice kvalitní výsledky, pokud kluci vydrží delší dobu ve stejné sestavě.

fREAK Gaming

{#Česká Republika} Tomáš 'jAPKOo' Chyba
{#Česká Republika} Michal 'MikixD' Krám
{#Česká Republika} Jan '.joHNY' Růžek
{#Česká Republika} David 'bulletq' Hartman
{#Česká Republika} Pavel 'notuud' Jahoda
{#Česká Republika} Martin 'maty.' Vácha

Možná tím úplně největším překvapením, co se týče postupujících týmů do ligy, je právě tahle sestava. Šestice vedená zkušeným Tomášem Chybou, který dříve působil v kvalitních českých sestavách a organizacích, bude mít dost času na to ukázat, že tu nejsou náhodou.

4

HLA`VI

{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Matouš 'pussyhead' Urban
{#Česká Republika} Dominik 'KLOCEK' Klotzmann
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman
{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula

Jedním z favoritů celé soutěže by mohly být HLA`VI. Sestava v čele s Bordelem, která se na loňském Mistrovství ČR umístila druhá, spolu hraje již velice dlouhou dobu, avšak v nedávné době museli také změnit složení. Nejprve se k sestavě vrátil Luka5 a nedávno musel nahradit oskara také Neci, který již v sestavě působil jako host na MSR.

Sledujte PLAYzone.cz pro další části preview, které budeme vydávat v průběhu příštích dní, a více informací o Lize I.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.