Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE Liga I: Preview týmů (4/4)

1. 3. 2013 | 23:42 Counter-Strike 2
Preview k nedávno započaté první Counter-Strike: Global Offensive lize na PLAYzone se chýli ke svému konci. V posledním dílu představujeme čtveřici slovenských týmů.Poslední díl představí čtyři slovenské týmy, DEFEATERS, Revital Gaming, ScanSofT a write your world.Předchozí díly:
Výchozí obrázek

Preview k nedávno započaté první Counter-Strike: Global Offensive lize na PLAYzone se chýli ke svému konci. V posledním dílu představujeme čtveřici slovenských týmů.

Poslední díl představí čtyři slovenské týmy, DEFEATERS, Revital Gaming, ScanSofT a write your world.

Předchozí díly:

DEFEATERS

{#Slovenská Republika} Richard "hmxcile" Cuper
{#Slovenská Republika} Ján "jOhny-" Kozel 
{#Slovenská Republika} Martin "mattias" Jančovič
{#Slovenská Republika} Radko "rAm" Majláth
{#Česká Republika} Stanislav "TM" Hlavinka 
{#Slovenská Republika} Ladislav "sbgz" Jacho
{#Česká Republika} Dmitrij "netbus" Špenik

DEFEATERS jsou jedním z aktivnějších týmů pocházejících z Counter-Strike 1.6. Po dlouhou dobu se účastnili většiny českých i slovenských akcí a jen málokdy zklamali špatným výsledkem, o čemž svědčí několik medailí z Mezihernových turnajů a slušná umístění na častých LanCraftech. Zda se jim podařilo úspěšně přejít na novou hru zatím zůstává otazníkem, který bude v nejbližších týdnech a měsících vyřešen výsledky GIGABYTE ligy.

Revital Gaming

{#Slovenská Republika} Martin ".moko" Mokriš
{#Slovenská Republika} Maroš "MonZy" Kušnirák
{#Slovenská Republika} Peter "Lamenzi" Dzubina
{#Slovenská Republika} Michal "Just1k" Just
{#Slovenská Republika} Maťo "Gusssik." Kočiš 
{#Slovenská Republika} Damián "DAMIEAN" Lorko
{#Slovenská Republika} Jan "DEFQONZ" Madacki

Sestava působící v týmu Revital Gaming se skládá výlučně ze slovenských hráčů. Tento mladý tým se poskládal teprve v únoru a přestože mají v sestavě sedm hráčů, základní pětka vypadá následovně: .moko, Lamenzi, MonZy, DEFQONZ a DAMIEAN. Dvojice DEFQONZ a DAMIEAN už spolu hrála delší dobu v CS:Source za týmy jako Enyone, Gunrunners nebo eEriness.

ScanSofT

{#Česká Republika} Lukáš "Zilty" Žilt 
{#Slovenská Republika} Matúš "Bazer" Daniš 
{#Slovenská Republika} Dominik "ARieSsS" Valovič 
{#Slovenská Republika} Adam "RaBII" Rabata
{#Slovenská Republika} Peter "preloo" Prelovský
{#Slovenská Republika} Lukas "yotahH" Bučko 

ScanSoft jsou jedním z dalších překvapení v GIGABYTE lize I. Nepříliš známá sestava se již brzy potká s nejlepším týmem na scéně, který nedávno zklamal své fanoušky na Mad Catz CS:GO Invitational ve Vídni. Přestože se nepředpokládá těsný výsledek, zápas by mohl Lukáši "Zilty" Žiltovi a jeho spoluhráčům přinést potřebné zkušenosti do následujících kol.


write your world

{#Slovenská Republika} Lukáš "dixoEE" Cibák
{#Slovenská Republika} Tomáš "teCkoO" Koširer 
{#Slovenská Republika} Matúš "bajty" Bajtoš 
{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnatko
{#Slovenská Republika} Lukáš "theton" Rybnický

Jméno write your world není ničím novým na Counter-Strike scéně. Tomáš "teCkoO" Koširer a Richard "queztone" Strnatko se  již pod stejným jménem účastnili několika domácích akcí a odnesli si z nich slušná umístění, jako například čtvrté místo na BenQ LanCraft Spring 2012. Kapitán Lukáš "dixo" Cibák se po nedobrovolném odchodu z NecroRaisers musel poohlédnout po novém týmu, do kterého mimo výše zmíněné dvojice přibral Matúše "bajty" Bajtoše, který přechází z výše zmíněných DEFEATERS, a Lukáše "theton" Rybnického z PERUNPG.

Sledujte PLAYzone.cz pro kompletní coverage z první Counter-Strike: Global Offensive GIGABYTE ligy, která je již v plném proudu.