Přejít k hlavnímu obsahu

BarCraft před spuštěním HotS

8. 3. 2013 | 00:08 StarCraft 2
Jistě už minimálně několik týdnů víte - a pokud nevíte, tak se právě dozvíte - že se hned zkraje úterý 12. března o půlnoci středoevropského času spustí dlouho připravovaný první datadisk StarCraftu II s názvem Heart of the Swarm. Po několika týdnech testování betaverze stovkami hráčů po celém světě je rozšíření konečně připraveno k vydání na pulty obchodů, objednat jste si jej však mohli již s předstihem v předprodeji. Na rozdíl od úvodní části druhého dílu této legendární vesmírné strategie bude kampaň věnována zergské rase, jak je tomu u série StarCraft zvykem.
Výchozí obrázek

Jistě už minimálně několik týdnů víte - a pokud nevíte, tak se právě dozvíte - že se hned zkraje úterý 12. března o půlnoci středoevropského času spustí dlouho připravovaný první datadisk StarCraftu II s názvem Heart of the Swarm. Po několika týdnech testování betaverze stovkami hráčů po celém světě je rozšíření konečně připraveno k vydání na pulty obchodů, objednat jste si jej však mohli již s předstihem v předprodeji. Na rozdíl od úvodní části druhého dílu této legendární vesmírné strategie bude kampaň věnována zergské rase, jak je tomu u série StarCraft zvykem. V horizontu dvou až tří let se pak můžeme těšit na příběh z pohledu Protossů. Ale nepředbíhejme...

O tom, které nové jednotky a úpravy datadisk přinese, se napsala již spousta článků a novinek, takže většina z vás si je vědoma, co se na nás za několik dní chystá. Jak tyto změny ovlivní samotnou hru můžete sledovat například v aktuálně probíhajícím světovém finále série Intel Extreme Masters v Hannoveru, kde se čtyřiadvacet špičkových hráčů pere v prvním oficiálním turnaji v Heart of the Swarm na starém kontinentě o čest, slávu a samozřejmě velice slušnou sumu peněz.

Pokud se vám v pondělí při nekonečném čekání na vydání prvního rozšíření StarCraftu II nechce okusovat nehty osamotě doma a bydlíte v Brně, Praze nebo v blízkém okolí, můžete v těchto městech navštívit BarCraft a společně s dalšími fanoušky sledovat přenos z hlavní akce ve francouzském Versailles. Tamnější kongresový palác bude hostit velkou show pořádanou přímo Blizzardem za účasti mimo jiné vývojářů, čtveřice známých hráčů {#Španělsko} LucifroNa, {#Nizozemsko} Grubbyho, {#Francie} Stephana a {#Ukrajina} White-Ry a legendární komentátorské dvojice {#Spojené státy americké} Artosis a {#Spojené státy americké} Tasteless. Během čtyřhodinového programu budete moci sledovat komentované zápasy, rozhovory s autory datadisku, komunitní videa a spoustu dalších zajímavostí.

Jak již název akcí napovídá, konají se v barech či hospodách, takže o osvěžující nápoje nebudete mít nouzi. Organizátoři navíc díky podpoře tuzemského distributora ABC Data chystají soutěže o originální trička a plakáty s tématikou Heart of the Swarm a další upomínkové předměty. O zábavu na celý večer budete mít prostě postaráno!

BarCraft CZ logoBarCraft Brno

Kde: Hospoda Selská, Selská 25, Brno
Kdy: pondělí 11. 3. od 17:00

Akce na Facebooku

BarCraft Praha

Kde: bar KV77, Londýnská 77, Praha 2
Kdy: pondělí 11. 3. od 18:30

Akce na Facebooku

Akce v Praze by měla končit před půlnocí. V nedaleké Xzone následně začíná půlnoční prodej datadisku.

Seznam oficiálních evropských BarCraftů
Harmonogram přímého přenosu

Právě teď ve Versailles...

Štítky: barcraft