Přejít k hlavnímu obsahu

SlowVirus ztrácí CS:GO sekci

12. 3. 2013 | 12:46 Counter-Strike 2
SlowVirus se loučí s jejich slovenskou sekcí kolem bývalého hráče 3DMAX, Petera "uno" Lipowskiho. Stává se tak z důvodu nedostatku prostředků organizace pro sekci mířící na cíle v Evropě.Před třemi měsíci se ke SlowVirus přesunul tým dříve hrající jako PLAYGAME pod vedením Andreje "leskoe" Leska. Tým předcházel hlavní úspěch a to první místo na Mistrovství Slovenské republiky koncem roku 2013.
Výchozí obrázek

SlowVirus se loučí s jejich slovenskou sekcí kolem bývalého hráče 3DMAX, Petera "uno" Lipowskiho. Stává se tak z důvodu nedostatku prostředků organizace pro sekci mířící na cíle v Evropě.

Před třemi měsíci se ke SlowVirus přesunul tým dříve hrající jako PLAYGAME pod vedením Andreje "leskoe" Leska. Tým předcházel hlavní úspěch a to první místo na Mistrovství Slovenské republiky koncem roku 2013.

V průběhu těchto tří měsíců v sestavě probíhaly změny v sestavách. Příchod dvojice Tomáš "xrayL" Ostrožlík a Marek "rusel" Račko byla první z nich a později se čtyřka rozhodla vyměnit i jejich výše zmíněného kapitána. Toho nahradil bývalý in-game leader 3DMAX, Peter "uno" Lipowski.

Tým se po této poslední změně rozhodl opustit zázemí SlowVirus. Podle slov manažera Miloše "SGL" Smažíka se bývalá sekce poohlédne po nové organizaci, aby měla možnost účastnit se evropských akcí:

"Opouští nás sekce, která měla pro nás do budoucna velký význam. Sekce se tak rozhodla po restruktulizaci týmu, kdy poslední změnou bylo nahrazení bývalého kapitána sekce Andreje "leskoe" Leska, se tak sekce začala poohlížet směrem k Evropě. S velkou sekcí přicházejí i velké finanční nároky, na které nejspíše nedosáhne žádný český tým a na které bohužel náš tým nebyl připraven. Z naší strany plně chápeme a respektujeme přání sekce a tak nám nezbývá nic jiného než sekci poděkovat za dobrou reprezentaci naší organizace a popřát hodně štěstí v hledání nového evropského angažmá."

Následující sestava se bude nadále prezentovat jako east!, dokud nenalezne vhodné zázemí, které jim poskytne dostatečnou podporu:

{#Slovenská Republika} Tomáš "xrayL" Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Martin "giotive" Brumerčík
{#Slovenská Republika} Ján "dzony" Pachinger
{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski
{#Slovenská Republika} Marek "rusel" Račko

 

Štítky: SlowVirus, east!