Přejít k hlavnímu obsahu

Finále RaidCall EMS ONE Dota2 - UPDATE

16. 4. 2013 | 22:10 Dota 2
UPDATE 3 Takže po rozhodujícím zápase máme jasno, volné místo obsadí Rats in the Dark. Snad se do víkendu nepokazí nic dalšího ;). Příští příspěvek snad již živě z Katowic. UPDATE 2
Výchozí obrázek
Logo turnaj

UPDATE 3

Takže po rozhodujícím zápase máme jasno, volné místo obsadí Finsko Rats in the Dark. Snad se do víkendu nepokazí nic dalšího ;).

Příští příspěvek snad již živě z Katowic.

UPDATE 2

O poslední místo ve finále budou dnes večer zápasit Švédsko TCM-Gaming a Finsko Rats in the Dark. Zápas by měl být anglicky streamovaný a to Austrálie Tobim "TobiWan" Dawonem. Přejeme oběma týmům štěstí a doufáme v pořádný boj.

UPDATE

Je těsně před vypuknutím turnaje a dozvěděli jsme se smutnou novinu. Tým Rusko Virtus.Pro se z důvodu pasových problémů jejich hráče Rusko Ilya "Airman" Pevcaeve nebude moci dostavit. Na jejich místo s největší pravděpodobností nastoupí Švédsko TCM-Gaming

Další zprávou jsou zdravotní problémy kapitána a midaře Německo mousesports. Německo Adrian "Fata" Trinks si namohl zápěstí, s týmem dále trénuje, ale pokud se nezvládne vyléčit, na jeho místo nastoupí Švédsko Tim "XoYnOzNu" Johansson.

Doufáme, že se do začátku víkendu už nic dalšího nestane a stejně jako vy, se nemůžeme dočkat na boj velikánů evropy ;).

ČtvrfináleSemifináleFináleVítěz
BO3BO3BO3 
 
{#Francie} dd.dota      
20.4. 11:00      
{#Rusko} RoX.Kis      
       
{#Dánsko} Absolute Legends      
20.4. 14:00      
{#Finsko} Rats in the Dark      
       
{#Německo} Mousesports      
20.4. 17:00      
{#Švédsko} Alliance      
       
{#Ukrajina} Natus Vincere      
20.4. 20:00      
{#Evropa} Fnatic      
 

Nedávné nestálé výsledky Ukrajina Na'Vi málokoho přesvěčí, že se díváme na stejný tým, kterého se kdysi každý bál, doufejme, že se po všech soustředěních, které absolvovali ukážou v nejlepším světle.

Avšak za největší favority jsou stále považováni Evropa Fnatic a Švédsko Alliance. Kteří se nejpravděpodobněji potkají v semifinále.

Co se týče horní poloviny finálového pavouka, jsou všechny možnosti otevřeny, jelikož za největší favority byli povážování právě Rusko Virtus.Pro.

Za tým Česko Radek "Mlamka" Amruz.

Zdroj: EMS One
Štítky: dota2, EMS, ESL