Přejít k hlavnímu obsahu

Připravte se na LCS LoL all-star weekend!

20. 4. 2013 | 01:12 League of Legends
Fanoušci promluvili a týmy do letošního LCS League of Legends all-star byly vybrány.Jako již tradičně v jiných sportech tak i v League of Legends se v polovině sezóny najde "přestávka" na různé akce v podobě velkých turnajů, firemních akcí, festivalů apod. 
Výchozí obrázek

Fanoušci promluvili a týmy do letošního LCS League of Legends all-star byly vybrány.

Jako již tradičně v jiných sportech tak i v League of Legends se v polovině sezóny najde "přestávka" na různé akce v podobě velkých turnajů, firemních akcí, festivalů apod. 

Jedním z těchto herních svátků je bezpochyby již zmiňovaný LCS League of Legends all-star, který se bude konat 24.-26. května v Šanghaji a zúčastní se ho ti nejlepší hráči ze Severní Ameriky, Evropy, Číny, Koreje a jihovýchodní Asie/Tchaj-wan. Soutěžit se bude jak v týmové hře tak i v individuálních zápasech 1v1, kde se zjistí jaký region je ten nejlepší.

Přiznivci se tak mohou sejít v aréně pro 10 tisíc diváků aby tento "svátek" spolu s hráči oslavili a užili si intenzivní zápasy all-star týmů, které si pro svůj region budou muset vybojovat body/místo na třetí sezónu mistrovství světa v LoL. První čtyři týmy tak budou reprezentovat svůj region v prvním kole mistrovství světa. 

Takže, bez dalších okolků, zde jsou někteří z vašich evropských a severoamerických all-star týmů:

Evropa

Severní Amerika