Přejít k hlavnímu obsahu

RaidCall EMS One Finále - Živě

20. 4. 2013 | 11:10 Dota 2
Výchozí obrázek
Logo turnaj

Ukrajina Na'Vi vs Evropa Fnatic

První vyrovnaný zápas pro Ukrajina Na'Vi nakonec vyhrál Lone Druid Fun1ka a skvěle zahraná qop dendiho. Evropa Fnatic byli schopni odolávat, ale Na'Vi získali dvakrát beztrestně Aegis of Immortal a pomocí Lone Druidova medvěda pusnul až na raxy, Fnatic neměli jak odpovědět.

Druhý zápas zkusili Fnatic prodlužovat hru co nejdéle, aby se jejich Alchymista stal nezastavitelným, ale Na'Vi řeklo ne a celou hru hrálu agresivně, používající Storm Spirita s infestnutým Naixem. Alchymista nedostal dostatek prostoru a Na'Vi pro sebe získali i druhý zápas. A to zdrcujícím skóre 16:0.

Posledním postupujícím se tedy stávají Ukrajina Na'Vi a my se těšíme na zítřejší semifinále a finále.

Al vs RAT
Na'Vi slavící vítězství

-------------------------------------------

Švédsko Alliance vs Německo Mousesports

První zápas vsadil Německo Mousesports na Blacka a jeho Alchymistu. Který opět předvedl, že pokud mu soupeř dá prostor, nedokáže zastavit jeho mašinerii. Švédsko Alliance nebyli schopni odpovědět na přefarmeného Alchymistu a po Teamwipu v jejich bázi byl konec.

Pokud prvnímu zápasu vévodil Black. Druhý zápas zářil Admiral Buldog. Po dvou solo kilech na své lince ho nikdo nebyl schopný zastavit. Ve 14té minutě padli mouzu první sada raxů a nebyli schopni odpovědět ničím jiným, než "gg".

Třetí zatím nejvíce epic hra celého dne. Začátku mapě dominovali Německo Mousesports a jejich Nature Prophet. Švédsko Alliance však vše vsadila na Loadovu Spectru, která rostla a rostla. Avšak mouz ukázali čeho jsou schopni a během teamfightu se jim povedlo zabít Loadovu Spectru a nic jim nebránil volně zničit raxy. Alliance se ještě snažili vše obrátit pro sebe. Mouz však nezaváhali a do pěti minut následovalo "gg".

Gratulujeme Německo Mousesports k postupu do semifinále.

mouz
Tým Mousesports slavící vítězství

-------------------------------------------

Rusko RoX.Kis vs Francie dd.dota

Po dvouhodinové bitvě máme vítěze, Rusko RoX.Kis postupují do semifinále. Přesvědčivě Francouze porazili 2:0

První zápas byl velice vyrovnaný, Francie dd.dota vsadili kartu na silný mid-game, točící se kolem Storm Spirita. Bohužel hra došla až do late-gamu, kde se nemohli měřit s Dreadovým Weaverem.

Druhý zápas byl ovšem čistá Ruská mašinerie. Francie dd.dota nebylo schopno odpovědět na soupeřovi silné linky a Tinker, jež si koupil Dagon, si s nimi už jenom hrál a každého zabíjel doslova pohledem.

V semifinále se tedy setkají Rusko RoX.Kis a Dánsko Absolute Legends.

Gratulujeme postupujícím a čekáme na další zápas.

Dd vs Rox
Kapitáni obou týmů

-------------------------------------------

Finsko Rats in the Dark vs Dánsko Absolute Legends

Jak se dalo očekávat Dánsko Absolute Legends vyhráli sérii suverénně 2:0. V prvním zápase se nám ze začátko zdálo, že se dočkáme dlouhé bitvy, ale favorit jasně ukázal, kdo má navrch. Druhý zápas byl o to kratší, a ikdyž se Finsko Rats in the Dark ze všech sil snažili využít svého Magnuse a obrátit vývoj událostí pro sebe, byli nemilosrdně zničeni Clockwerkem protějšího týmu.

Dánsko Absolute Legends přejeme štěstí v semifinále a těšíme se na další zápas.

Al vs RAT
Moderátoři Švýcarsko Soe Gschwind-Penski a VB "Pyrion Flax" s kapitány týmů.

-------------------------------------------

Vítáme všechny příznivce Doty2 z Česka a Slovenska, hlásíme se vám živě z Katowic, kde právě začíná boj o titul vítěze RaidCall EMS One.

Živý přenos z turnaje jsme vám pro jistotu postli níže a postupně čekejte sbírku fotek, popřípadě videí ;).

Zatím se loučíme a ozveme se po skončení prvního zápasu, kde proti sobě nastoupí

Finsko Rats in the Dar Dánsko Absolute Legends.

 

Štítky: dota2, EMS, ESL