Přejít k hlavnímu obsahu

RaidCall EMS One Finále - Živě 2. den

21. 4. 2013 | 11:59 Dota 2
GALERIE FOTEK Stále se updatuje ;)
Výchozí obrázek
Logo turnaj

GALERIE FOTEK

Stále se updatuje ;)

Finále Ukrajina Na'Vi vs Rusko RoX.Kis

Druhý Zápas

Na'Vi: KOTL, PL, Rubick, Beastmaster, Templar Assasin

Rox.Kis: Naix, Nyx, Shadow Demon, Tinker, Axe

First blood se podařilo pro velice těsném boji na horní lince ukořistit Na'Vi, kdy Pupey na KOTLovi předvedl perfektní body block a zachránil tím život PL. Na'Vi svými neustálými ganky ovládají celou mapu a nedovolují Tinkerovi nafarit jeho BT. Všichni začínáme být zvědavější, jestli byl pick Axe nějakým způsobem promyšlený. Jelikož zatím to vypadá na naprostou převahu Na'Vi. 16tá minuta a Na'Vi postupně vyřadili všechny nepřátele a nehodlají se zastavit. 21ní minuta a Rox.Kis se stále drží, Na'Vi vypadají, jako kdyby podcenili svého protivníka, což se jim stále může vymstít. 24tá minuta a Na'Vi bez problému získávají Aegis. Hned potom se přesouvají a ničí tear2 věž na spodní lince, pro Rox.Kis rozhodně nesvítá na lepší časy. 27má minuta a Na'Vi ničí Rox.Kis v jejich vlastní bázi. Vypadá to na blízké zvolání "gg". Které okamžitě následuje

Ukrajina Na'Vi vyhrávají celý turnaj, gratulujeme.

Druhý Zápas

Na'Vi: Magnataur, Rubick, Phantom Lancer, Jakiro, Brewmaster

Rox.Kis: Wisp, Chaos Knight, Gyro, Nyx, Enigma

First blood padl očekávaně na lince, které vévodí Wisp a CK, kde Rox.Kis zabili Kurokyho na jeho Rubickovi. V páté minutě se Na'Vi poprvé podařilo rozlít Ruskou krev a to Gyrovu na prostřední lince. 9tá minuta a Na'Vi provedli perfektní counter-gank proti Rox.Kis a získali double kill, zatímco jejich PL farmí. Což se Rox.Kis rozhodně nelíbilo a pod smokem se jim povedlo ho zneškodni. Při tom však Na'Vi poslalo dolů Fun1ka, kterému se povedlo na Brewmasterovi získat double kill. Na čež následoval kill CK na střední lince. Wispa dosáhla 6tého levelu a Na'Vi začali být mnohem opatrnější a drží se ve větších skupinkách. Rox.Kis začíná využívát kombinace Wispy+CK a povedlo se jim v 16té minutě zabít Brewmastera na spodní lince. Intenzivní boj na horní lince, při kterém se jim povedlo zabít wispu a CK. A ve 27mé minutě opět boj o horní linku, kdy Na'Vi bojují 4v5, nechávajíc PL farmit. Boje se přesouvají k Roshanově doupěti, kde se podařilo Rox.Kis zabít tři z pěti Na'Vi. Ihned potom se přesouvají dovnitř a získávají Aegis. Na'Vi v 31té první minutě používají PL jako návnadu a podaří se jim zabít CK a nyxe + zničili tier2 věž na spodní lince. 36tá minuta a Na'Vi zničili celou sestavu Rox.Kis navíc PL získalo Ultra Kill, pokusili se zničit i raxy, ale to jim Rox.Kis nedovolilo a Na'Vi se stáhli. 38má minuta a Na'Vi po zabití Gyra ničí prostřední raxy a ihned se přesouvají na spodní raxy. Rox.Kis zvolává "gg".

Ukrajina Na'Vi získávají druhý zápas a celý sál se těší na třetí, závěrečný zápas.

První Zápas

Na'Vi: Nyx, Magnataur, Lone Druid, QOP, Bane

Rox.Kis: Dark Seer, Gyro, Rubick, Clockwerk, Warlock

First blood padl v 2hé minutě, kdy Rox.Kis zabili Dendiho na jeho QOPě. Zatímco Lone Druidovi se povedlo stacknout 4vlny creepů, které mohela long lane zfarmit :D. Což však Rox.Kis dovolilo zničit dvě věže na spodní lince. 11tá minuta a obvykle agresivní týmy hrají velice bezpečně, avšak Rox.Kis má zatím rozhodně navrch, pushla pár věžek, navíc celou dobu stackovali Ancienty pro svého Gyra. 15tá minuta a vypukl první větší teamfight, vedený Clockem, Rox.Kis se podařilo zničit Maga a Lone Druida. 17tá minuta a Na'Vi zvolávají "gg"

Rusko RoX.Kis si pro sebe se skórem 7:0 uzmuli první zápas.

-------------------------------------------

Ukrajina Na'Vi vs Německo Mousesports

Druhý Zápas

Na'Vi: KOTL, Nyx, Juggernaut, Clinkz, Storm Spirit

Mouz: Magnataur, Gyro, Rubick, Puck, Undying

First blood byl prolit velice pozdě, až v 6té minutě, ale zato na Blackově Gyru. Na'Vi si opět berou první věž nahoře, kde doteď free farmil Fun1k na svém Clinkzovi. 11tá minuta a Na'Vi úřadují na spodní lince, ve 4v5 zabili 3 z Mouzu, mezi kterými padl i Black, ikdyž se Mouzu povedla úspěšná RP, Dendi se nenechal chytit a posbíral killy. O minutu později Na'Vi pushují tier 2 věž na spodní lince a za cenu Fun1ka (který již má Orchidku!) opět zabíjejí Blacka. 15tá minuta a Na'Vi za cenu XBOXTa zabíjejí všechny z Mouzu. Velice nám to začíná připomínat první hru. Mám pocit, jako by se mouz opět nedokázali vypořádat s Dendim, který na svém Storm Spiritovi taky dokončil Orchid. 17tá minuta a Na'Vi získávají Aegis. A okamžitě potom za cenu Clinkze opět pořádají Německou genocidu. Avšak ihned potom přecenili své možnosti a zybtečně poumírali při dobývání tier 3 věže. Akcí nabitá hra dále pokračuje, Blackovi se povedl double kill, avšak Na'Vi ihned potom opět zabili zbytek mouzu. Mouz prostě nedokáže zastavit Dendiho Storma, který opět útočí na spodní lince a ničí Pucka a Undyinga. Mouz však Na'Vi ukázali, že na jejich dvorek ještě nemůžou a zabili 3 jejich hráče. A ihned potom konečně ničí první věž Na'Vi (25minuta). 28má minuta a Na'Vi opět získávají Aegis. Na'Vi ihned potom vstupují k tier 3 tower a převálcovali mouz.

Ukrajina Na'Vi také suverénně vyhrávají sérii 2:0. A všem nám tím chtějí říct: "We R back guys!".

Na'Vi
Na'Vi

První zápas

Na'Vi: Batrider, naix, chen, Shadow Shaman, Gyro

Mouz: Magnataur, Phantom Lancer, Alchymista, Clockwerk, Rubick

4tá minuta a gank Na'Vi získávají FB na midu a dokonce pro Dendiho. Okolo páté minuty byl Dendi na midu přehnaně agresivní a Fata ho zvládl zabít. Běheme toho všeho Na'Vi nechává Blacka a jeho PL bez problému farmit, uvidíme, jestli se jim to nevymstí. Avšak Na'Vi nechává volnost Fun1kovi na Gyrovi a pushuje , využívajíc sílu Chena. 9tá minuta u prostředních věží vypukl teamfight a Na'Vi se povedlo donutit Blacka opustit jeho linku a zároveň zabít dva hráče Mouz. 12tá minuta a opět se bojuje u středních věží, kdy Dendi na Batovi s Naixem v sobě zabíjí Rubicka. Na'Vi se v boji podařilo zabít i Blacka. 14tá minuta a Dendi kupuje blink. Když se díváme na NetWorth všech hrdinů na mapě jasně vidíme, že Mouz kromě Blacka absolutně nic nemá, avšak pokud se hra dostane do super-latu, všichni víme, že PL je téměř nezastavitelný. 20tá minuta a Na'Vi bez jakékoliv ztráty ničí Mouz u střední věžky, všichni kromě Blacka umřeli a okamžitě potom Na'Vi získávají beztrestně Aegis. 22tá minuta Na'Vi ničí prostřední tier3 věž, ale stahují se, Magnataur totiž konečně získal svou Blink Dagger. 28má minuta Na'Vi ničí střední sadu raxů a Mouz neví jak odpovědět. Black pomalu přestává mít kde farmit a nenaplňuje to co by mouz nyní potřebovali. Ikdyž Magnus chytil do RP tři lidi, nemělo co následovat. A Na'VI opět získávají Aegis. 32há minuta Magnataur chytl všechny hráče Na'Vi, ale Mouz je nedokázala zničit a Chen všechny dohealoval. 38má minuta a Na'Vi vyhrávají, ikdyž Mag trefil perfektní RP, mouz nedokázali zabít Pupeyho a jeho Chena, který opět dohealoval celý tým.

Ukrajina Na'Vi vyhrávají první zápas.

-------------------------------------------

Rusko RoX.Kis vs Dánsko Absolute Legends

Druhý zápas

AL: Nyx, Bane, QOP, Nature Prophet, Dragon Knight

Rox.Kis: Naix, Gyro, Shadow Demon, Lina, Silencer

5tá minuta a hra je velice pasivní, bez first bloodu, oba týmy se snaží získat potřebné levely na klíčových hrdinech. 6tá minuta AL získává first blood, zabíjí Gyra. 8má minuta, AL se pokouší zničit Gyra a SD, kteří jim ničí tear1 věž, avšak Rox.Kis využívá globální silenc a otáčí gank proti AL, Gyro získává double kill. 11tá minuta, AL se tentokrát pokouší zabít naixe, ale Rox.Kis opět vyoužívá globální silence a získává double kill. Hra se začíná zvrhávat v to, co jsme mohli shlédnout ve hře jedna. Doufejme, že se AL vzpamatují. 17tá minuta, kdy vypukl velký teamfight u druhé věže AL. Killy byly rozdány na obě strany, ale Rox.Kis se podařilo zabít Dragon Knighta a jejich Naix získal double kill. 22há minuta a Rox.Kis ničí druhou střední věž AL a k tomu zabíjejí nyxe a DK, míří směle k Roshanovi a bez problémů získávají Aegis. 26minuta a AL se podařilo vyměnit meele raxy. Když vezmeme v potaz, že mají v týmu Nature Propheta, mohlo by jím to pomoci. 29tá minuta a Rox.Kis dobývají střední raxy, což se jim podaří, přičemž zabijí 4hráče z AL. Rox.Kis okamžitě rotují na spodní linku, kde ničí spodní raxy a přitom zabíjejí téměř všechny hráče AL, ti se snaží bránit, ale nemají šanci.

Rusko RoX.Kis si pro sebe berou celou sérii 2:0.

Rox.Kis
Rox.Kis po výhře

První zápas

AL: Shadow demon, Clockwerk, Magnataur, Void, Gyro

Rox.Kis: Naix, qop, batrider, rubick, leshrak

Hra začíná pasivně, kdy se AL snaží odrazit agresivní trojlinku Rox.Kis a nechat nafarmit svého Faceless Voida. Po úspěšném first bloodu AL se dlouho opět nic neděje, až v osmé minutě se Al pokouší zabít Naixe Rox.Kis, ale díky perfektní rotaci ruské QOPy Rox.Kis otáčejí a zabíjejí dva hráče AL a co více jeden z nich je Void. Je jedenáctá minuta a batrider, kterého Rox.Kis získala na první pick už má Blink Daggeru a rozhodně ji bude chtít využít, kdežto Magnataur, kterého získali AL má do blinky daleko. Konec 13té minuty a Rox.Kis se podařil TeamWipe protějšího týmu, Void se pokoušel chytit Naixe do Chronosféry, ale celý tým Rox.Kis už byl nachytaný a nedal AL šanci, zatímco sami nikoho neztratili. 14tá minuta Rox.Kis:Al...11:1. 15tá minuta a QOP kupuje Aghanim scepter, s AL to nevypadá dobře. 17tá minuta a Rox.Kis opět ničí AL. Po perfektní chrono Voida, kdy chytl 3protivníky mu byla okamžitě ukradena protějším rubickem, který neváhal a chytl veškerý zbytek AL. Rox.Kis:Al...16:1. 19tá minuta a Rox.Kis získává Aegis of Immortal, ikdyž přitom ztrácí rubicka a věž, Rox.Kis se však tváří spokojeně. Magnataur ve 25minutě konečně kupuje Blink, uvidíme jestli z toho AL podaří něco získat. 30tá minuta a Rox.Kis opět získávají Aegis bez jakéhokoliv boje. Ve 33té minutě dobývá Raxy, AL se brání, Mag chytá tři nepřátele do RP, ale v tu chvíli opět úřaduje ruský Rubick, který opět RP krade a chytá téměř všechny hráče AL. Rox.Kis zabíjí čtyři protihráče a bez jakékoliv ztráty ničí raxy. 35tá minuta a AL píše "gg". Nedokázali ustát rozjetý vlak. Od teamwipu na začátku hry se už nedokázali vzpamatovat a pokud už někdy měli nějakou výhodu vždy jim ji rubick protějšího týmu vzal.

Rusko RoX.Kis naprosto nepopiratelně vyhrávají první zápas.

-------------------------------------------

Takže den plný zápasů před námi, za 20 minut bychom měli začínat, tak snad dnes nebudou technické problémy jako včera, opět jsme vám výše pro jistotu hodili živý stream ;).

Po každém zápase opět očekávejte shrnutí, tentokrát se však pokusím zápasy popsat komplexněji.

Zatím hawk a z nudy se můžete podívat jak to tady vypadá na: procházka po areálu.

Štítky: dota2, EMS, ESL