Přejít k hlavnímu obsahu

SlowVirus s League of Legends

22. 4. 2013 | 20:35 League of Legends
SlowVirus přijímá novou League of Legends sestavu vedenou Petrem "Kutafa" Kuchařem.
Výchozí obrázek

SlowVirus přijímá novou League of Legends sestavu vedenou Petrem "Kutafa" Kuchařem.

Sestava dříve známá jako PixeL Gaming není na scéně žádným nováčkem. Na jejich jméno je připsáno několik zlatých medailí z PLAYzone NightCupů a dokonce i top8 a top3 umístění na pravidelných turnajích Go4LoL na Nordic/East serveru.

Právě těchto výsledků si všimla česká organizace SlowVirus a rozhodla se nadějnou pětku angažovat po několika neúspěšných pokusech s League of Legends sekcemi pod jejich křídly.

"Jako tým nepůsobime dlouho na této scéně, ale za tu dobu se nám podařily pěkné výsledky. Po několika nabídkách nás nejvíce zaujala právě ta od SlowVirus, od kterych si slibujeme kvalitní spolupráci. Momentálně se soustredime na blížící se A-Series od ESL, a taky na ligu od PLAYzone, na kterou se budeme snažit už zítra kvalifikovat. Jako tým se budeme snažit co nejlépe reprezentovat SlowVirus a pokusíme se přidat další pěkné umístění."

{#Česká Republika} Petr "Kutafa" Kuchař, kapitán

"Je tomu skoro půl roku, kdy u naší organizace působila poslední LoL sekce, a tak jsem velmi rád, že mezi námi můžeme přivítat novou League of legends sekci. Věřím, že tato mladá sekce u našeho týmu bude působit delší dobu než sekce minulé. Vkládáme do sekce naši důvěru, naděje a věříme, že tato sekce bude pro naši organizaci velkým přínosem do budoucna. Přejeme hráčům hodně štěstí pod našimi křídly."

{#Česká Republika} Miloš "SGL" Smažík, manažer SlowVirus

Aktuální sestava SlowVirus

{#Česká Republika} Petr "Kutafa" Kuchař
{#Česká Republika} Petr "Fistis" Bartoš
{#Česká Republika} Jiří "AMODA" Dvořáček
{#Slovenská Republika} Samuel "Funkâj" Čulka
{#Česká Republika} Adam "Idiommm" Ospálek