Přejít k hlavnímu obsahu

Záznam napínavého souboje hakki vs. tween z Notebook Expa 2013!

Před dvěma týdny se odehrál na Notebook Expu 2013 v Bratislavě TrackMania turnaj Dell Alienware. Zúčastnilo se ho více než 100 hráčů, mezi nimiž nechyběla velká jména TM scény. Ve finále se proti sobě postavili hakkiJunior a tween.Info v kostceNázev turnaje: Dell Alienware TrackMania 2 turnajKde: Bratislava, FIIT STUKdy: 13.4.2013Počet hráčů: 106
Výchozí obrázek

Před dvěma týdny se odehrál na Notebook Expu 2013 v Bratislavě TrackMania turnaj Dell Alienware. Zúčastnilo se ho více než 100 hráčů, mezi nimiž nechyběla velká jména TM scény. Ve finále se proti sobě postavili hakkiJunior a tween.

Info v kostce

Název turnaje: Dell Alienware TrackMania 2 turnaj
Kde: Bratislava, FIIT STU
Kdy: 13.4.2013
Počet hráčů: 106

Průběh turnaje

V dopoledních hodinách (9:00-12:00) se mohl každý účastník Notebook Expa zapojit do TrackMania turnaje. Celkem si na herních mašinách od Alienwaru zajezdilo náš turnaj 106 hráčů, přičemž nejlepších 16 se kvalifikovalo do odpolední části. 

Té se účastnili už převážně vyježdění hráči, kteří se často zapojují i do online závodů. Po prvním odpoledním kole jsme získali osmičku nejrychlejších - {#Slovenská Republika} hakkiJunior, {#Slovenská Republika} JoDo, {#Česká Republika} Lufty, {#Česká Republika} Brandys, {#Slovenská Republika} NeO, {#Slovenská Republika} tween, {#Česká Republika} sharkyn, {#Česká Republika} Stalker. 

Ti byli rozděleni do 2 skupiny, ze kterých vzešli 4 hráči do malého finále - hakkiJunior, tween, Lufty a NeO. Na nepopulárním 4. místě skončil Lufty, bronzovou příčku získal NeO a do finále na stage se podívali spoluhráči z eSuby, hakkiJunior a tween.

Ti mezi sebou předvedli velmi vyrovnaný souboj. V zápase do 10 bodů se poměr dostal do stavu 9:9, kdy poté rozhodovalo poslední kolo. V něm byl nakonec o setinu rychlejší tween a vyhrál tak notebook od Dellu.

Konečné pořadí

1. místo - {#Slovenská Republika} Marek "tween" Pacher - Dell Inspiron 3521
2. místo - {#Slovenská Republika} Erik "hakkiJunior" Leštach - Alienware TactX TM Keyboard
3. místo - {#Slovenská Republika} Fero "NeO" Filiač - Alienware TactX HEADSET

Fotogalerie