Přejít k hlavnímu obsahu

WCG bez Doty 2 a Counter-Strike

9. 5. 2013 | 15:59 Všechny hry
Mezi oznámenými hrami World Cyber Games 2013 chybí DotA 2 a zatím i FPS z franšízy Counter-Strike. Dnes organizátoři World Cyber Games oficiálně vydali prozatímní seznam her pro Grand Finále v Kunshanu, které se odehraje v rozmezí 28. listopadu a 1. prosince. K nelibosti velké části e-Sport komunity na seznamu chybí druhá nejhranější MOBA současnosti - DotA 2. 
Výchozí obrázek

Mezi oznámenými hrami World Cyber Games 2013 chybí DotA 2 a zatím i FPS z franšízy Counter-Strike. 

Dnes organizátoři World Cyber Games oficiálně vydali prozatímní seznam her pro Grand Finále v Kunshanu, které se odehraje v rozmezí 28. listopadu a 1. prosince. K nelibosti velké části e-Sport komunity na seznamu chybí druhá nejhranější MOBA současnosti - DotA 2. 

Její gigantický konkurent League of Legends - přesněji řečeno majitelé Riot, společnost Tencent - si totiž podle informací portálu GosuGamers u organizátorů WCG zajistil absenci DotA 2 mezi hranými tituly elektronických olympijských her.

Mezi oficiálními hrami pro Grand Finále WCG 2013 - alespoň zatím - chybí i hra z franšízy Counter-Strike, kterou v minulosti organizátoři vždy zařadili. Minulý ročník šlo o netradiční CS: Online, který se těší velké oblibě na asijském kontinentu, v předchozích letech ale nikdy nechyběl Counter-Strike 1.6 (s jednou výjimkou, kdy jej v roce 2005 dočasně nahradil Counter-Strike: Source).

Zatím nedokončený seznam her vypadá následovně:

CrossFire
FIFA 14
League of Legends
World of Tanks
StarCraft 2: Heart of the Swarm
WarCraft 3: Frozen Throne

Zdroj: GosuGamers