Přejít k hlavnímu obsahu

KennyS míří k Team LDLC

12. 5. 2013 | 14:33 Counter-Strike 2
Francouzská awp star Kenny Schrub po odchodu z VERYGAMES rychle nachází nové působiště.Před týdnem se rozhodla CS:GO sekce VERYGAMES vyměnit jednoho hráče, kterým se stal právě sniper Kenny 'kennyS' Schrub. Jako důvod odchodu Schruba byly uvedeny menší zkušenosti, které mu v některých situacích chyběly ke správnému rozhodnutí. Do sestavy VG místo Kennyho zamířil již bývalý hráč francouzské jedničky, Richard 'shoxie' Papillon
Výchozí obrázek

Francouzská awp star Kenny Schrub po odchodu z VERYGAMES rychle nachází nové působiště.

Před týdnem se rozhodla CS:GO sekce VERYGAMES vyměnit jednoho hráče, kterým se stal právě sniper Kenny 'kennyS' Schrub. Jako důvod odchodu Schruba byly uvedeny menší zkušenosti, které mu v některých situacích chyběly ke správnému rozhodnutí. Do sestavy VG místo Kennyho zamířil již bývalý hráč francouzské jedničky, Richard 'shoxie' Papillon

1
Kenny 'kennyS' Schrub v barvách svého již bývalého týmu

KennyS se krátce po odchodu vyjádřil, že má více nabídek a jeho rozhodnutí mu může trvat i několik týdnů. Avšak další sezóna ESEA se blíží a Schrub si již týden po odchodu z VERYGAMES našel náhradu, kterou mu je francouzský tým okolo dalšího bývalého hráče VG , Dana 'apEX' Madesclaireho - Team LDLC.

Tento tým se tak i díky posílení o tohoto mladého a talentované snipera může stát přímým konkurentem bývalého působiště kennySe či apEXe. V sestavě LDLC.com nahrazuje Schrub Fabiena 'atLaNtis' Deguirauda, jehož další působení je neznámé.

Nynější sestava Team LDLC:

{#Francie} Vincent 'Happy' Cervoni
{#Švýcarsko} Mathieu 'Maniac' Quiquerez
{#Francie} Dan 'apEX' Madesclaire
{#Francie} Gordon 'Sf' Giry
{#Francie} Kenny 'kennyS' Schrub

Zdroj: hltv.org
Štítky: kennyS, Team LDLC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.