Přejít k hlavnímu obsahu

EMS One #1: NiP až třetí, CPH Wolves na vrcholu

16. 5. 2013 | 18:15 Counter-Strike 2
První kvalifikační turnaj na letní sezónu EMS One překvapivě vítězí dánský celek.
Výchozí obrázek

První kvalifikační turnaj na letní sezónu EMS One překvapivě vítězí dánský celek.

Team LDLC {#Francie}
vs.
{#Dánsko} CPH Wolves
kennyS {#Francie}
apEX {#Francie}
Maniac {#Švýcarsko}
Sf {#Francie}
Happy {#Francie}
 
{#Dánsko} cajunb
{#Dánsko} wantz
{#Dánsko} device
{#Dánsko} FeTiSh
{#Dánsko} dupreeh
 
Grandfinále
15.5.2013, 21:00 
 GOTV: TBA
 STREAM: ESL TV (EN)
 
 00:02 

V prvním ze série online kvalifikací na finále EMS One Summer Season by Raidcall byly favoritem vítězové minulé sezóny - Ninjas in Pyjamas. Avšak co se nestalo, švédská mašina padla již v semifinále, když na de_nuke_ve Copenhagen Wolves dokázali uhrát výhru poměrem 16-08. Dánský celek, který za vítězstvím v tomto duelu táhl bravurním výkonem Nicolai 'device' Reedtz, tak potvrdil své neustále zlepšování. Na své cestě za prvenstvím dělal CPH Wolves největší problém jejich domácí konkurent - Western Wolves - ti ovšem dokázali vzdorovat pouze do prodloužení.

V dolním pavouku se podobně jako u dánských vlků chystalo derby dvou rivalů, zde ovšem karta patřila francouzské scéně. V duelu mezi dlouhodobou stálicí VeryGames a Team LDLC, nedávno posílené o snipera Kennyho 'kennyS' Schruba právě z VG, byl úspěšnější nový Kennyho tým. V semifinále si pak LDLC museli poradit s překvapením turnaje, mezinárodním celkem Sprintfox, kteří přešli například přes fnatic. Tady ovšem úřadoval právě bývalý hráč VeryGames a výsledek na mapě inferno 16-08 posunul Francouze do finále.

Ve finále pak Team LDLC čekali již zmínění "kodanští vlci". Podobně jako předtím proti Ninjas in Pyjamas však Dánové rozjeli na de_nuke_ve show a první mapu si připsali na konto poměrem 16-12. Volba francouzského týmu pak padla inferno, tedy mapu, která jim pomohla v semifinále, podobně jako Dánům nuke. Ale kluci z LDLC zde narazili na skutečně rozjetou mašinu v podobě Copenhagen Wolves, kteří si tak výsledkem 16-07 připisují prvenství a celkem 100 bodů do klasifikace EMS One Summer Season.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.