Přejít k hlavnímu obsahu

To nejlepší z ESL A-Series od 20:00

21. 5. 2013 | 19:31 StarCraft 2
První měsíc ESL A-Series pro hráče naší domácí scény je za námi a pokud jste o této soutěži ještě neslyšeli, je ten pravý čas se jí podívat na zoubek. Dnes od 20:00 můžete sledovat vybrané zápasy z uplynulých čtyř týdnů, které svým komentářem doprovodí dvojice z klanu Combat Wombats shadye a Wochtulka. 
Výchozí obrázek

První měsíc ESL A-Series pro hráče naší domácí scény je za námi a pokud jste o této soutěži ještě neslyšeli, je ten pravý čas se jí podívat na zoubek. Dnes od 20:00 můžete sledovat vybrané zápasy z uplynulých čtyř týdnů, které svým komentářem doprovodí dvojice z klanu Combat Wombats {#Česká Republika} shadye a {#Česká Republika} Wochtulka.

 

Přestože se do soutěže přihlásilo celkem 38 hráčů z Česka a Slovenska, bylo doposud odehráno pouze tristních 70 zápasů. Naštěstí se jedná o testovací předsezónu a ty pravé boje začnou až příští pondělí 27. května. Po následujících třech měsících proběhne v srpnu přímá offline kvalifikace na mezinárodní EPS finále pro osm nejlepších. Nebude to však poslední šance na postup mezi evropskou smetánku, která se utká na jaře příštího roku, a protože se lze do soutěže zapojit kdykoliv, je ESL A-Series opravdu pro každého!

Žebříček ESL A-Series
Informace o soutěži a harmonogram

Štítky: esl a-series