Přejít k hlavnímu obsahu

INAE & GUILD-HALL.CZ Starcraft 2 ARENA: průběžný stav skupin

30. 5. 2013 | 07:21 StarCraft 2
Včera večer, tedy 29.5.2013 se začali odehrávat skupiny v INAE, GUILD-HALL.CZ, Starcraft 2 ARENĚ. Rádi bychom tímto poděkovali všem zůčastněným za účast na turnaji a obrovský dík také Richardovi a Esymu z TVspectre, kteří průběh celého večera streamovali a hlavně zápasy platinových borců komentovali.Už teď máme připraveno spoustu několik poznámek jak turnaj do příštího kola vylepšit.
Výchozí obrázek

Včera večer, tedy 29.5.2013 se začali odehrávat skupiny v INAE, GUILD-HALL.CZ, Starcraft 2 ARENĚ. Rádi bychom tímto poděkovali všem zůčastněným za účast na turnaji a obrovský dík také Richardovi a Esymu z TVspectre, kteří průběh celého večera streamovali a hlavně zápasy platinových borců komentovali.

Už teď máme připraveno spoustu několik poznámek jak turnaj do příštího kola vylepšit.

Záznam celého streamu je stále k vidění na TVSpectre takže kdo to neviděl online, stále má šanci se kouknout na záznam.

Průběžný stav skupin:

Připomínka pro hráče, všechny skupiny musí být odehrané nejpozději do 4.6. Tak abychom mohli 5.6 přistoupit k playoff. 

Co se týče aktuálního stavu, nejakčnější byla skupina C ve které hráli hráči: Ohtar, Dragnor, Mistrix a Inae.Drako. V této skupině byly odehrány všechny zápasy a postupujícími do playoff jsou Ohtar a Dragnor.

Další silnou skupinou je F. Zde se utkali hráči: Inae.czmajkl, Georgedub, Vatarii, JamessonJ. Z odehraných zápasů si zatím ve skupině nejlépe vede Inae.czmajkl a za ním Georgedub, kterému ještě chybí odehrát jeden zápas ve skupině. 

Rozpis skupin a aktuální stav můžete sledovat přímo na Playzone v záložce turnaje: http://www.playzone.cz/turnaje/starcraft2-guild-hallcz-starcraft-2-arena/skupiny