Přejít k hlavnímu obsahu

ENSOX představuje novou CS:GO sekci

3. 6. 2013 | 08:28 Counter-Strike 2
Nový a prozatím málo známý multiherní celek ENSOX získává ambiciozní CS:GO sestavu.Nedávno se i na PLAYzone objevila novinka, že organizace Fofos Gaming končí, čemuž předcházel také odchod jejich CS:GO sestavy. Ta po krátkém hledání nachází nový domov v mladé ambiciozní organizaci, kde se noví hráči zařadí po bok mnoha dalších sekcí.
Výchozí obrázek

Nový a prozatím málo známý multiherní celek ENSOX získává ambiciozní CS:GO sestavu.

Nedávno se i na PLAYzone objevila novinka, že organizace Fofos Gaming končí, čemuž předcházel také odchod jejich CS:GO sestavy. Ta po krátkém hledání nachází nový domov v mladé ambiciozní organizaci, kde se noví hráči zařadí po bok mnoha dalších sekcí.

Sestava Josefa 'J0s3e' Bauera naposledy působila právě u Fofosu. Již v jeho barvách se pětice účastní HAL3000 Amateur Ligy, kde si vede velice dobře. Včera se také ENSOX zůčastnili NVIDIA One Night Stand #7, kde si poradili mimojiné s Necroraisers či iNfernity a podlehli až ve finále proti nEophyte.FSP. Tento tým tak v dalších turnajích jistě nebude radno podceňovat.

Nynější sestava ENSOX.CSGO:

{#Česká Republika} Josef 'J0s3e' Bauer
{#Česká Republika} Martin 'tv1' Dráha
{#Česká Republika} Gabriel 'pam' Wilda
{#Česká Republika} Ondřej '3.H' Polách
{#Česká Republika} Martin 'Larwicka' Jiříček

{#Česká Republika} Svatopluk 'Shp3k0un' Bauer (náhradník)

Zdroj: ensox.cz
Štítky: ENSOX
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.