Přejít k hlavnímu obsahu

Comgad: Kung-Fu High Impact pro Kinect na Xbox 360

5. 6. 2013 | 14:32 Všechny hry
Kung-Fu High Impact pro Kinect na Xbox 360: Staňte se kung-fu legendou!
Výchozí obrázek

Kung-Fu High Impact pro Kinect na Xbox 360: Staňte se kung-fu legendou!

Máte rádi netradiční způsoby boje, nakopávání protivníků do citlivých částí a trochu toho pohybu? Pokud ano, jistě vás potěší, že jsme do našeho portfolia her přidali titul Kung-Fu High Impact pro Kinect na Xbox 360. Jedná se o dvourozměrnou plošinovou bojovku, která využívá funkci neuvěřitelně přesného sledování těla. Jejím prostřednictvím je na obrazovku přenesen skutečný obraz hráče, který se tak dostane přímo do akce a pomocí bojových pohybů v reálném životě bude moci rafinovaně používat předměty a nemilosrdně účtovat s nepřáteli.

Díky široké škále herních režimů, chytlavému příběhu v duchu klasických kung-fu filmů a podmanivým výzvám tak můžete začít psát svůj vlastní hrdinský příběh, a to rovnou doma z obýváku. Jako každá správná kung-fu legenda budete moci kopat, boxovat, dělat přemety a metat blesky, ale také se budete muset vypořádat s množstvím náročných úrovní a spoustou nepřátel, kteří vám rozhodně nic nedarují.

Ať už budete hrát proti virtuálním protivníkům, proti přátelům či členům vlastní rodiny, čeká vás nejen spousta skvělé zábavy, ale i náročný herní zážitek, který otestuje vaše bojové schopnosti a pomůže vám spálit nejednu kalorii. Ručně kreslená grafika, superschopnosti, kouzelné zbraně, zákeřná likvidace protivníků, to vše na vás čeká v Kung-Fu High Impact pro Kinect na Xbox 360.

Tato originální, inovativní hra u nás vyjde 15. června 2013 v původní anglické verzi a v prodeji bude za 399 Kč /15,99 €. Více informací najdete na kartě hry http://www.comgad.cz/obchod/xbox-360/xb360-kung-fu-high-impact/