Přejít k hlavnímu obsahu

EMS One #4: V posledním turnaji vítězí LDLC

9. 6. 2013 | 12:14 Counter-Strike 2
Poslední z turnajů základní části byl odehrán, známe již také rozlosování další fáze letní sezóny.
Výchozí obrázek

Poslední z turnajů základní části byl odehrán, známe již také rozlosování další fáze letní sezóny.

CPH Wolves {#Dánsko}
vs.
{#Francie} Team LDLC
 FeTiSh {#Dánsko}
cajunb {#Dánsko}
device {#Dánsko}
wantz {#Dánsko}
dupreeh {#Dánsko}
 
{#Francie} Happy
{#Francie} kennyS
{#Francie} apEX
{#Švýcarsko} Maniac
{#Francie} Sf
 
Grandfinále
5.6.2013, 22:30 
 GOTV: TBA
 STREAM: ESL TV (EN)
 
 00:02 

Čtvrtého turnaje se nezúčastnili minulí vítězové Ninjas in Pyjamas, a tak se objevila šance pro další týmy. V horní části pavouka své soupeře přejížděli LDLC, které v semifinále čekali ESC Gaming. Ti si museli až v prodloužení poradit s překvapivým přemožitelem Na'Vi, srbskými iNation. V semifinále ovšem ani oni nestačili na francouzské střelce a ti se tak stali prvním finalistou.

V dolním pavouka k sobě los svedl již v brzké části pavouka VeryGames a Virtus.pro, kdy tým s GuardiaNem nakonec dokázal vyhrát a postoupit dále. VP dále nezastavili ani vítězové druhého turnaje EMS One, Western Wolves, a poté je čekal další těžký oříšek v podání druhých "vlků", tentokrát těch "kodaňských". Ti do semifinále neměli cestu turnajem nějak těžkou, ale i tak si Copenhagen Wolves poradili s Virtus.pro 16-10 a doplnili tak ve finále LDLC.

1

Na finále jarní sezóny bojoval Kenny Schrub za VeryGames. Bude úspěšnější v novém působišti?

Podobně jako v posledních třech finále, tak i v posledním turnaji první části letní sezóny EMS One se rozhodlo na pouhých dvou mapách. A rychlá hra to byla i nyní. Na infernu dokonce Francouzi svého soupeře doslova zničili 16-03. Na nuke to vypadalo na podobně rychlý proces také, ovšem zde se Dánům podařilo nějaké body za CT stranu získat, ale i tak neodvrátili porážce. Po vítězství 16-10 na druhé mapě se tak Team LDLC stává vítězem turnaje EMS One #4.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.