Přejít k hlavnímu obsahu

UPDATE Turnaj Logitech Smells like Vengeful Spirit

20. 9. 2013 | 14:59 Dota 2
A informace na sebe nenechaly dlouho čekat. Jak jsme slíbili v posledním článku o závěru sezóny, Playzone.cz si pro hráče Doty ponechalo jednu online lahůdku na konec. Doufáme, že se před MČR týmy v této "generálce" pořádně vytáhnou! 
Výchozí obrázek

A informace na sebe nenechaly dlouho čekat. Jak jsme slíbili v posledním článku o závěru sezóny, Playzone.cz si pro hráče Doty ponechalo jednu online lahůdku na konec. Doufáme, že se před MČR týmy v této "generálce" pořádně vytáhnou!

SLVS

 

O co se jedná?

Playzone si na závěr sezóny připravilo velký online turnaj. Ten bude probíhat čtyři čtvrtky před 22. 9., kdy bude zakončen finálovým turnajem. Ve něm se utká osm kvalifikovaných týmů a to jak o věcné ceny, tak o body do MČR kvalifikace.

Kdy bude turnaj probíhat?

Jak jsem již zmínil výše, turnaj bude probíhat formou kvalifikací čtyři čtvrtky před 22. 9. a to tedy v následujících datech:

V tyto dny se bude soupeřit o to, kdo si zahraje ve finále, které se uskuteční 22. 9. online zde, na portálu Playzone.cz. 

Kdo se může zůčastnit?

Zúčastnit se mohou týmy, které chtějí i nechtějí bojovat o body na MČR, důrazně však doporučujeme před registrací v turnaji být v týmu na MČR a pokusit se bojovat i o body.

Týmy ve finále musí hrát ve složení, ve kterém se kvalifikovaly (samozřejmostí je však to, že může hrát šestý hráč - náhradník, který je již během kvalifikace součástí týmu).

O co se hraje?

Hraje se o tyto ceny:

  • 2. místo vyhrává 5x Půlročné předplatné časopisu SCORE
  • 3. místo vyhrává 5x Hru od Comgadu dle vlastního výběru do hodnoty 700Kč

 

a dále o body do MČR kvalifikace tak, jak jsme již avizovali v článku MČR se blíží!, to znamená, že týmy, které se kvalifikují do finále získají:
  • za 1. místo - 100 bodů
  • za 2. místo - 70 bodů
  • za 3. místo - 50 bodů
  • za 4. místo - 30 bodů
  • za 5.-6. místo - 20 bodů
  • a za 7.-8. místo - 10 bodů

A jak se tedy kvalifikovat?

Kvalifikovat se můžete v jednom ze čtvrtečních kvalifikačních turnajů. Odkazy na ně jsou již výše.

Hráči, kteří se kvalifikují, se již nesmí účastnit další kvalifikace. Porušení tohoto pravidla skončí diskvalifikací týmu, v němž již kvalifikovaný hráč hraje.

Pokud již kvalifikovaný hráč pouze smurfuje a s dalším týmem se kvalifikuje, nemůže se s ním zúčastnit finále - z toho důvodu, pokud smurfuje již kvalifikovaný hráč, je nutné, aby v týmu bylo 5 lidí, kteří finále mohou odehrát!

To samé platí pro týmy. Ty, které se kvalifikují, se již nesmí přihlásit do další kvalifikace.

Závěrem

Chceme popřát hodně štěstí všem, kteří se zúčastní. Doufáme, že si s námi užijete turnaj naplno, že proběhne bez zbytečných nepříjemností a také v to, že to bude ta nejhezčí rozlučka se sezónou před MČR!

 

Update

Již známe kvalifikované týmy! Po první kvalifikaci se probojovali do finále celky Sneaky Sharks z prvního místa a získávají 5 bodů do MČR kvalifikace, dále pak Gunrunners, Sneaky nakonec však přepustili svůj slot a jelikož 3. tým z první kvalifikace se již kvalifikoval, na řadu nakonec přišli e-Buddies. Z druhé kvalifikace se poté kvalifikovaly týmy eEriness a Killerwhales. Z třetí pak eYe a roYal-D. Na závěr, ve čtvrté kvalifikaci, slowVirus a dále, však s novou sestavou Sneaky Sharks.

Všem týmům gratulujeme.

 

Finále a jeho podobu nyní domluvím s kapitány týmů.