Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA spojila síly s Warner Bros. Interactive Entertainment v Batman: Arkham Origins

1. 9. 2013 | 13:18 Všechny hry
SANTA CLARA, Kalifornie, 30. srpna 2013 - NVIDIA dnes oznámila, že spolupracuje s Warner Brothers na  hře Batman: Arkham Origins, technicky nejdokonalejším a graficky nejrealističtějším dílu v historii populární ságy s Temným Rytířem v hlavní roli.Hráči, kteří si pořídí správnou grafickou kartu (GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 nebo 780) u vybraných partnerů, obdrží v ceně PC verzi hry Batman Arkham: Origins, která v severní Americe vychází 25. října.
Výchozí obrázek

SANTA CLARA, Kalifornie, 30. srpna 2013 - NVIDIA dnes oznámila, že spolupracuje s Warner Brothers na  hře Batman: Arkham Origins, technicky nejdokonalejším a graficky nejrealističtějším dílu v historii populární ságy s Temným Rytířem v hlavní roli.

Hráči, kteří si pořídí správnou grafickou kartu (GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 nebo 780) u vybraných partnerů, obdrží v ceně PC verzi hry Batman Arkham: Origins, která v severní Americe vychází 25. října.

Hru Batman: Arkham Origins, která zavede hráče do Gotham City několik let před událostmi z dílů Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City vyvíjelo montrealské studio WB Games . Ukazuje mladého Batmana, ještě v době před nástupem nejnebezpečnějších zločinců Gothamu, procházejího osudnými momenty, které ovlivní jeho dráhu a stvoří z něj superhrdinu známého jako Temný Rytíř.  

Batman ztělesňuje ohromnou sílu a rychlost, stejné vlastnosti, které dělají z grafických karet NVIDIA® GeForce® GTX™ ideální zbraň do temného gothamského podsvětí. Vývojářsko technologický tým společnosti NVIDIA úzce spolupracoval s developery montrealského studia WB Games a společnými silami do hry zapracovali množství zásadních NVIDIA technologií jako DirectX teselaci, vyhlazování NVIDIA TXAA™, měkké stíny, nebo různé fyzikální efekty  jako chování látky, páry nebo sněhu za pomoci enginu NVIDIA PhysX®. To vše vdechne prostředí Gothamu tu správnou atmosféru a realističnost.

Hry Batman: Arkham vypadají graficky perfektně, a Batman: Arkham Origins na těchto základech staví,”  říká Samantha Ryanová, senior viceprezidentka produkce a vývoje ve společnosti Warner Bros. “S  podporou NVIDIE jsme schopni vytvářet hry, které hráče dokáží pohltit.

NVIDIA nechá nahlédnout pod pokličku Batman: Arkham Origins na herní akci PAX Prime v Seattlu, během své stage prezentace v Paramount Theatru v pondělí 2. září v 19h středoevropského času.

O společnosti NVIDIA

Již od roku 1993 působí  NVIDIA (NASDAQ: NVDA) na trhu jako průkopník umění a vědy v oblasti výpočtu obrazu. Mnohé její technologie přetvářejí zaběhnutý svět zobrazování ve svět interaktivního objevování. Pro všechny. Od hráčů po vědce a uživatelů po nadnárodní firmy. Více informací na http://nvidianews.nvidia.com a http://blogs.nvidia.com.