Přejít k hlavnímu obsahu

Na FIFA scéně se opět mění dresy

9. 9. 2013 | 12:11
Během tohoto roku došlo už k několika přestupům hráčů na FIFA scéně a tak není překvapením, že to pokračuje i před blížícím se MČR. Pojďme si tedy shrnout všechny změny, které se udály. 
Výchozí obrázek

Během tohoto roku došlo už k několika přestupům hráčů na FIFA scéně a tak není překvapením, že to pokračuje i před blížícím se MČR. Pojďme si tedy shrnout všechny změny, které se udály. 

FIFA sekce se nejprve rozutekla z FEW. Nejprve odešel dlouholetý člen Jakub "Šampino" Jankto, a pak také nová tvář FEW Tomáš "rSp" Smrtník. Šampino nejprve oznámil přerušení FIFA kariéry, nakonec však po finále lig zakotvil v iNfernity gaming, kde nyní tvoří dvojici spolu s Jakubem "valvi-10" Valvodou.



Vedoucí MČR klasifikace rSp taktéž nezůstal bez angažmá. O jeho služby projevil zájem tým Gunnruners. Po iNfernity tak vzniklo další špičkové duo na naší scéně - rSp a Hart.



Na scénu se během září vrací také celek Authority Gaming. Ten neváhal a stáhl do týmu "legendu" fifa scény Lukáše "DiDa" Černého. Ten má za sebou angažmá snad ve všech předních českých týmech a tak je to pro AG určitě zvučná posila. DiDa už navíc v AG jednou působil. Authority gaming se však také rozhodli mít hned dvojici FIFA reprezentantů. DiDu doplní Michal "Majklicek" Jinoch. Ten za sebou nemá nikterak hvězdou kariéru, jelikož začal aktivně hrát FIFU právě v letošní sezóně. Právě Majklicek však bude reprezentovat AG na blížícím se MČR. 

Dá se očekávat, že před MČR ještě někdo změní dres. V osmičce postupujících mají své zástupce Gunnruners (rSp), iNfernity gaming (Sampino, Valvi), Cracked gamers (houri), Authority Gaming (Majklicek), KnT (Grad) a s největší pravděpodobností také eXtatus (Kubel). Jediným bez angažmá tak zůstává z postupové osmičky Furton. Otázka je, jak dlouho mu vizitka sólo hráče vydrží.