Přejít k hlavnímu obsahu

SlowVirus vymeňují pátého hráče

12. 9. 2013 | 10:12 Counter-Strike 2
Po několika týdnech od poslední změny se tým SlowVirus opět rozhodl vyměnit jednoho hráče.Tahle změna hráče v sestavě přichází v nepříjemnou dobu, jelikož už za pár dní v sobotu budou SlowVirus bojovat o účast na Mistrovství ČR v počítačových hrách, na turnaji v District.Prague se totiž dají získat poslední body a alespoň nějaké budou SV potřebovat, hájí prozatím totiž sedmou příčku s nepříliš velkým náskokem na nepostupové pozice.
Výchozí obrázek

Po několika týdnech od poslední změny se tým SlowVirus opět rozhodl vyměnit jednoho hráče.

Tahle změna hráče v sestavě přichází v nepříjemnou dobu, jelikož už za pár dní v sobotu budou SlowVirus bojovat o účast na Mistrovství ČR v počítačových hrách, na turnaji v District.Prague se totiž dají získat poslední body a alespoň nějaké budou SV potřebovat, hájí prozatím totiž sedmou příčku s nepříliš velkým náskokem na nepostupové pozice.

1
SlowVirus v Dětkovicích - zleva: bullet, master, jAPKO, joHNY, zEDKO.

Odchoduvším hráčem z kádru SV je David 'bullet' Hartman. Ten po boku jAPKA a spol. hrál už od počátků týmu a zúčastnil se s ním také lan akcí, poslední byla INTEL LAN Dětkovice 2013. Tam po prohře s Fearless Sharks spadli do LB a následně skončili překvapivě až na sedmém místě.

Novou posilou této jindy stabilní pětice nebude, tak jak mívá jak ve zvyku, nikdo z nejznámějších hráčů scény, kteří jsou momentálně bez týmu. Tým doplní Lukáš 'Zilty' Žilt, bývalý hráč Counter-Strike 1.6, jehož zřejmě nejznámějších působištěm byl tým FLYTOHIGH. S touto novou tváří se tak SlowVirus již v sobotu představí na turnaji Go4Prague #3.

Nynější sestava SlowVirus:

{#Česká Republika} Tomáš 'jAPKO' Chyba
{#Česká Republika} Jindřich 'zEDKO' Chyba
{#Česká Republika} Jan 'joHNY' Růžek
{#Česká Republika} Jakub 'master' Sichrovský
{#Česká Republika} Lukáš 'Zilty' Žilt

Zdroj: Facebook stránka Tomáše 'jAPKO' Chyby

Štítky: SlowVirus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.