Přejít k hlavnímu obsahu

FU.sk míří ke GameAgents

12. 9. 2013 | 21:55 Counter-Strike 2
Slovenský tým FU.sk před pražskou akcí v District.Prague nachází nové útočiště.Známé jméno na česko-slovenské scéně, to je FU.sk. V dobách CS 1.6 dlouhou bylo za jedno z největších. I v novém Counter-Strike dokazuje parta okolo Ivana 'Dev1' Lazarova, že i když všichni hře nevěnuji až tolik času, pořád dokážou rozdat hlavy a uhrát pěkné výsledky.
Výchozí obrázek

Slovenský tým FU.sk před pražskou akcí v District.Prague nachází nové útočiště.

Známé jméno na česko-slovenské scéně, to je FU.sk. V dobách CS 1.6 dlouhou bylo za jedno z největších. I v novém Counter-Strike dokazuje parta okolo Ivana 'Dev1' Lazarova, že i když všichni hře nevěnuji až tolik času, pořád dokážou rozdat hlavy a uhrát pěkné výsledky.

Po třetím místě na INTEL LAN Dětkovicích se Dev1ho pětice rozhodla odcestovat také do Districtu na turnaj Go4Prague #3. Největším důvodem je to, že tenhle tým určitě chce na Mistrovství ČR v počítačových hrách a momentálně hájí první nepostupovou, tedy devátou pozici.

1
FU.sk v Dětkovicích - zleva: barb1, ecko, Dev1, Dark, theton.

Organizací, kde budou FU.sk působit údajně celých příštích šest měsíců, nebude žádná česká. Kluci si vybrali jednu z méně známých zahraničních - GameAgents. Pod tímto jménem naposledy pár týdnů zpět hrál tým, který byl ze Srbska, stejně jako je celá organizace. Jak se bude v nových barvách nyní již bývalým FU.sk dařit, to ukáže již sobotní lan!

Nynější sestava GameAgents:

{#Slovenská Republika} Ivan 'Dev1' Lazarov
{#Slovenská Republika} Tomas 'barb1' Hradek
{#Slovenská Republika} Štefan 'Dark' Kaplán
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Lukáš 'theton' Rybnický

Štítky: FU.sk, GameAgents
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.