Přejít k hlavnímu obsahu

Queztone přechází ke GameAgents

18. 9. 2013 | 08:28 Counter-Strike 2
Slovenský tým GameAgents pro boj v posledním turnaji o MČR získal novou posilu, která přichází z FrozenRiders, kteří už mají zajištěnou účast na nejprestižnějším turnaji zajištěnou.
Výchozí obrázek

Slovenský tým GameAgents pro boj v posledním turnaji o MČR získal novou posilu, která přichází z FrozenRiders, kteří už mají zajištěnou účast na nejprestižnějším turnaji zajištěnou.

Pětice vedená Ivanem 'Dev1' Lazarovem, nejvíce známá jako FU.sk, se po děleném pátém místě v Districtu těsně drží na osmém místě MČR klasifikace pouze pár bodů nad dotírajícími eXtatus a iNfernity. Tuto neděli se odehraje poslední turnaj, kde budou tyto týmy naposledy získat MČR body a to klasický One Night Stand, tentokrát s pořadovým číslem patnáct.

Jak sám Lazarov ve svém vyjádření říká, sestavou plánoval změnit už před INTEL LAN Dětkovice 2013. Bohužel okolnosti mu nedovolili provést patřičné změny v sestavě, a tak například Patrik 'zeRo-' Žúdel bude muset stále čekat na svoji příležitost, která podle Lazarova určitě ještě přijde.

1
Sestava GameAgents na INTEL LAN Dětkovice 2013 - zleva: barb1, ecko, Dev1, Dark, theton.

Hráčem, který již nebude mít dostatek času na hraní, je Štefan 'Dark' Kaplán. Novou akvizicí týmu se pak stává nyní již bývalý hráč FrozenRiders Richard 'queztone' Strnátko. Ten je jedním z odchoduvších hráčů z FR. O celkových změnách v tomto týmu vás budeme na PLAYzone informovat v nejbližších dnech.

Celé vyjádření kapitána týmu:

"No vec sa ma tak, Dark nemoze uz tak hravat, ako by sme chceli. Dalo by sa samzorejme urobit par kompromisov, ale vsetky nasledujuce turnaje a sutaze (Esea, U2, Grunex, MČR) by boli naozaj tazke na umiestnenie na lepsej priecke. Uz na Detkovice mala ist ina zostava (bez Darka), lebo uz ho to tak nebavilo a zacinala mu skola. Po Detkoviciach sme podali dobry vykon a on si to rozmyslel, tak sme dalej hrali v klasickej 5ke plus namiesto zera theton, lebo zero ma stale problem doma a turnaje ako praha mu bohuzial este nedovolia. Do buducna s nim ale urcite pocitame, je to talentovany hrac ktory si zasluzi sancu. Moznosti za Darka bolo viacero, ale nakoniec sme sa dohodli s queztonom a to bude nasa momentalna piata podpora v teame, ktora verim, ze prinesie dalsi level aimu a konecne po poriadnom treningu zabezpeci top3 priecky.

Nynější sestava GameAgents:

{#Slovenská Republika} Ivan 'Dev1' Lazarov
{#Slovenská Republika} Tomáš 'barb1' Hrádek
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Lukáš 'theton' Rybnický
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko

Štítky: FU.sk, GameAgents
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.