Přejít k hlavnímu obsahu

EERINESS spouštějí nové webové stránky

24. 9. 2013 | 00:10 Všechny hry
Česká Lípa, ČR – 19.9.2013 – Dnešním dnem přední česká multiherní organizace EERINESS spouští své nové webové stránky, kterými nahrazuje několikaletý starší web, jenž nesplňoval současné nároky na webovou prezentaci týmu.
Výchozí obrázek

Česká Lípa, ČR – 19.9.2013 – Dnešním dnem přední česká multiherní organizace EERINESS spouští své nové webové stránky, kterými nahrazuje několikaletý starší web, jenž nesplňoval současné nároky na webovou prezentaci týmu.


I když byly předchozí webové stránky mírně nadčasové a odpovídaly spíše týmovo-portálovému stylu, řadu funkcí postrádaly. Původní web nebyl od počátku plně vytížen. Chyběla odpovídající redakce, některé funkce zůstaly téměř nevyužity a celkově se při jeho spuštění doufalo, že se tým EERINESS bude uchylovat zcela jiným směrem vývoje. Bohužel nebo bohudík, se tým vyvíjel právě odlišným směrem, ve kterém nedokázal plně využít potenciál svých stránek.  

Časem se vědělo, že je třeba uskutečnit upgrade webu, přidat potřebné chybějící funkce a stránky více zaměřit na tým samotný než komunitu, o které se píše a na kterou jsou zaměřeny velké portály, tj. styl, který je v zahraničí zcela běžný.

Myšlenka nových webových stránek sahá až do předvánoční doby roku 2012. Tehdy začaly prvotní práce a nastávaly nejrůznější komplikace. Na webových stránkách bylo třeba ponechat kompletní databázi informací – téměř 1200 uživatelských profilů, 1800 novinek, 3000 zápasů, 520 ocenění, 2500 fotek, 8200 komentářů apod. Na poměry současných týmů to není zrovna malá databáze.

Práce na webových stránkách se dařilo poměrně dobře utajit, ale všímavý fanoušek týmu mohl jednoduše zjistit z neaktivity na starších stránkách, že se něco chystá, že něco není v pořádku. Někteří dokonce volali po úpadku dlouholetého týmu, avšak aktivita na offline akcích, kde nechyběly akce jako ASUS Finals, BENQ Lancraft Summer, LAN v Dětkovicích nebo několik lokálních turnajů v District Prague to musela jasně dementovat.

O tvorbu nových stránek se postaralo znovu Dream webstudio, coby dlouholetý partner týmu, v čele s Lukášem Novákem. Jádrem webu je zbrusu nový redakční systém nRS 5.0. Byl zpracován nový kód webu a změn se dočkal také vzhled stránek, který je mnohem jednodušší a přehlednější než u webu předchozího.

Náhled nových webových stránek týmu EERINESS.

Změny jsou patrné u mnoha věcí. Zeštíhlená novinková část webu, zcela nové a v České republice ojedinělé profily herních sekcí a samotných hráčů, přidaný stream nebo upravené možnosti pro partnery týmu. Nová podoba stránek je tedy plně zaměřena na tým samotný, kde nechybí jednoduchá orientace v klubových barvách, několik typů týmových novinek, které zdůrazňují reportáže z LAN akcí, nepřehlédnutelné zápasy a ocenění nebo zbrusu nová týmová galerie a videogalerie.

Stránky jsou také jedním z dárků k nedávnému sedmiletému výročí organizace, které bude ještě pořádně oslaveno v podobě nejrůznějších soutěží pro Vás – fanoušky týmu EERINESS. Nezbývá než sledovat nové stránky a soutěžit o hodnotné ceny od počítačových her, přes herní příslušenství E-Blue nebo TeamScorpion po výkonné počítačové zdroje Seasonic!

O týmu EERINESS

EERINESS je české sdružení hráčů počítačových her, ve kterém působí jedni z nejlepších českých a slovenských hráčů. Od roku 2006 má připsáno více než 500 ocenění a je v současnosti právem řazeno mezi nejlepší organizace v České republice a na Slovensku.

Podpořit tým EERINESS můžete několika způsoby

FacebookTwitterGoogle+YoutubeInstagram