Přejít k hlavnímu obsahu

smetysh a spol. míří k iNfernity

24. 9. 2013 | 12:26 Counter-Strike 2
Tým číslo jedna, tak by se po posledních výsledcích dali označit Cracked Gamers. Avšak CS:GO tým z této organizace přechází jinam!Před několika měsíci složil Václav 'smetysh' Směták novou sestavou, která vypadala velice nadějně. Po několika dílčích úspěších pak sestava zamířila z myRevenge právě ke Cracked, v jejichž barvách se přes famózní výkony probojovala až na samotné čelo MČR klasifikace. Bohužel, právě na vyvrcholení roku je již uvidíme v barvách jiného týmu.
Výchozí obrázek

Tým číslo jedna, tak by se po posledních výsledcích dali označit Cracked Gamers. Avšak CS:GO tým z této organizace přechází jinam!

Před několika měsíci složil Václav 'smetysh' Směták novou sestavou, která vypadala velice nadějně. Po několika dílčích úspěších pak sestava zamířila z myRevenge právě ke Cracked, v jejichž barvách se přes famózní výkony probojovala až na samotné čelo MČR klasifikace. Bohužel, právě na vyvrcholení roku je již uvidíme v barvách jiného týmu.

Čtyři první místa na One Night Standech, triumf na INTEL LAN Dětkovice 2013, a před pár dny také třetí místo na District GO4PRAGUE #3, toť výčet bývalého týmu Cracked Gamers. A kam tedy sestava míří? Po klesnutí pod postupové příčky na MČR se u iNfernity uvolnilo místo - a hle - během chvíle je již zaplněno, právě tady tedy smetysh a spol. budou nadále působit.


CG na INTEL LAN Dětkovice 2013 - zleva: smetysh, jEkYL, Zuhi, Wantyyyy, naturalG.

Avšak ještě jedna maličkost, sestava totiž není momentálně v pěti! Tým se rozhodl opustit Tomáš 'Wantyyyy' Jarolím, který se v poslední době ukázal v několika mix týmech například ve FACE IT turnaji, tudíž zdaleka není jisté, kam další kroky tohoto mladého střelce budou mířit.

O náhradě u iNfernity se sice spekuluje, ale nic není jasné. V Districtu s týmem hrál Jaroslav 'VANTO' Dudla, u kteréhož se však očekává, že na MČR bude hrát s Kaparzem. Dále na nedávném One Night Standu si kluci zahráli s Tomášem 'oskar' Šťastným. Stane se novou posilou iNfernity právě on, nebo to budfe někdo úplně jiný? MČR začíná již za 15 dní!

Nynější sestava iNfernity Gaming:

{#Česká Republika} Václav 'smetysh' Směták
{#Česká Republika} Michal 'Zuhi' Zouhar
{#Česká Republika} Martin 'jEkYL' Hrobař
{#Slovenská Republika} Peter 'naturalG' Turčan

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.