Přejít k hlavnímu obsahu

SK Gaming oficiálně představuje novou sestavu

2. 11. 2013 | 14:27 League of Legends
Známý evropský tým SK Gaming má potrvzenou první náhradu do své sestavy!
Výchozí obrázek

Známý evropský tým SK Gaming má potrvzenou první náhradu do své sestavy!

UPDATE 2.11. Tak a je to oficiální! Carlos 'ocelote' Rodríguez Santiago neopouští SK Gaming úplně, ale míří "pouze" na lavičku. Na svém webu dnes organizace představila stejnou sestavou, která se objevovala jako pravděpodobná. Nová sestava se dnes ukáže Red Bull Wings Academy pod vedením nového kapitána Patricka 'Nyph' Funkeho, stream zde.

1

Před pár týdny již opustila kádr SK dvojice Kevin 'kev1n' Rubiszewski a John 'hyrqBot' Velly. Tito dva společně zamířili k Ninjas in Pyjamas, se kterými už nějakou dobu pečlivě trénují a hrají menší turnaje. Nyní už je však víc než jasné, že to nebude jediná ztráta pro tento tým.

Carlos 'ocelote' Rodríguez Santiago zhruba týden zpět oznámil, že je definitivně rozhodnutý k velké změně. Nezmínil, co to bude, ovšem situace dávala tušit, že by to mohl být jeho konec v SK. Tohle navíc provázely řeči, že pokud Froggen složí superteam, budou jeho kroky mířit do EG.

Dnešní noci ovšem LoL komunitou proletěla zpráva o novém midaři SK Gaming! Jesse 'hipsterJesiz' Le prohlásil na svém soukromém Facebooku, že večer míří do Německa, aby tam pro další ~2 měsíce hrál za SK Gaming. Dá se to považovat za oficiální? Já myslím, že ano.

1
Z bývalé sestavy SK Gaming zbyla jen botlinka. (Nyph první, CandyPanda druhý zleva)

Narozdíl od jiných týmů, které zkouší své potenciální nové hráče, SK nehrají privátní scrimy, ale jedou si jeden team ranked za druhým. Poslední hry naznačují nejen naznačují nového midaře, ale v sestavě kromě CandyPandy a Nyph vidíme i nové hráče na zbývající pozice.

Na topu je to Simon 'fredy122' Payne, kterého jsme dříve mohli vidět v LCS EU v barvách aAa, jakožto hráče na pozici Solo Top. Pětici pak doplňuje také bývalý hráč LCS, a také spoluhráč Fredyho z posledního týmu - Dennis 'Svenskeren' Johnsen. Zajímavá sestava, což?

Nynější  sestava SK Gaming:

{#Velká británie} Simon 'fredy122' Payne - Top Laner
{#Dánsko} Dennis 'Svenskeren' Johnsen - Jungler
{#Dánsko} Jesse 'hipsterJesiz' Le - Mid Laner
{#Německo} Adrian 'CandyPanda' Wübbelmann - AD Carry
{#Německo} Patrick 'Nyph' Funke - Support

Zdroj: reddit.com
Štítky: SK Gaming, Ocelote
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.