Přejít k hlavnímu obsahu

ENSOX představuje novou sestavu LoL sekce

7. 11. 2013 | 17:28 League of Legends
Česká organizace ENSOX se rozhodla do svých řad nabrat nový League of Legends tým.Fakt, že stále víc a víc českých multiherních týmů podporuje tuto populární MOBA hru je jenom dobře. Dalším z řady těchto celků se stává ENSOX, který ovšem nenabral ryze českou sestavu. Kapitán tým Denis 'sokolcz' David se rozhodl kromě Jana 'Piipous3k' Pipoty nabrat do týmu tři týmy ze zahraničí. Více o tomhle kroku a složení celého týmu poví sám kapitán:
Výchozí obrázek

Česká organizace ENSOX se rozhodla do svých řad nabrat nový League of Legends tým.

Fakt, že stále víc a víc českých multiherních týmů podporuje tuto populární MOBA hru je jenom dobře. Dalším z řady těchto celků se stává ENSOX, který ovšem nenabral ryze českou sestavu. Kapitán tým Denis 'sokolcz' David se rozhodl kromě Jana 'Piipous3k' Pipoty nabrat do týmu tři týmy ze zahraničí. Více o tomhle kroku a složení celého týmu poví sám kapitán:

"Z důvodů podávání nestabilních výkonů jsme se rozhodli kontaktovat pár našich bývalých spoluhráčů ze zahraničí a vytvořit lepší, konkurence schopný celek. Slovo dalo slovo a již nyní spolu válčíme pod vlajkou Ensoxu. Snažíme se co nejrychlej sehrát a ukázat co v nás je :) Prozatím to vypadá velmi slibně, ale jak bývá pravidlem - ukáže teprve čas jak to dopadne."

ENSOX

Nynejší sestava ENSOX.LoL:

{#Česká Republika} Denis 'sokolcz' David 
{#Dánsko} Kristian 'Nazgul' Jensen
{#Česká Republika} Jan 'Piipous3k' Pipota
{#Francie} Tanguy 'Myzuki' Chapeau
{#Bulharsko} Yordan 'Xoyku' Andreev

Zdroj: ensox.cz
Štítky: ENSOX
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.